Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Paul Stănescu, la Congresul PSD: “Câștigarea alegerilor e o obligaţie”

Secretarul General interimar al PSD a susţinut un discurs la Congresul social-democraţilor, în care a afirmat că e o obligaţie ca formaţiunea să câştige alegerilor locale.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 22.08.2020 , 12:30

Paul Stănescu face declarații la PSD Timiș
Paul Stănescu se află printre liderii care au ținut discursuri la Congresul PSD - Mediafax Foto / Dani Amariei via Hepta
  • Paul Stănescu a criticat guvernarea PNL.
  • El a adus laude Gabrielei Firea şi Olguţei Vasilescu, candidate la alegerile locale.

“2019 a fost un an greu pentru PSD. Am analizat ce s-a întâmplat. Am înţeles mesajul oamenilor. Câştigarea alegerilor nu mai e doar un obiectiv electoral, e o obligaţie. Înfrângerea nu e o opţiune. De ce suntem obligaţi să câştigăm? Pentru că miza nu mai este doar partidul nostru, miza este salvarea României. Ne îndreptăm cu paşi repezi spre falimentul ţării. Dacă PNL rămâne la putere, urmează prăbuşirea României. Trebuie să învingem PNL. Nu doar pentru noi, ci şi pentru nepoţii noştri, pentru generaţiile viitoare”, a spus Paul Stănescu.

Ca şi alţi lideri ai PSD, secretarul general al formaţiunii a criticat Guvernul PNL în discursul său.

”Ieşirea din dezastrul guvernării PNL e una singur, PSD trebuie să câştige alegerile locale. Suntem condamnaţi să câştigăm. Gabriela Firea este un primar bun, competent. E în firea bucureştenilor să voteze Firea. Avem candidat bun la Craiova, pe Lia Olguţa Vasilescu. Avem şansa şi forţa de a câştiga Constanţa, prin Decebal Făgădău. Putem câştiga în cele mai multe judeţe ale ţării. Dragi colegi fiţi tari, orice s-ar întâmpla fiţi tari. Am depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului. E rândul aleşilor locali, cea mai puternică armată a PSD. Fiţi tari şi înfigeţi steagul victoriei în ziua alegerilor. Acum luptăm pe terenul nostru, unde suntem cei mai tari”, a mai spus Stănescu.

Articolul continuă după reclamă

El şi-a încheiat discursul cu un mesaj către colegii de partid.

“Avem cei mai mulţi primari. De aia încearcă PNL să racoleze de la noi. Niciun os nu fură ce deja are, fură ce nu are. Nu au oameni buni, dar îi vor pe ai noştri. Nu au oameni credibili şi pricepuţi. De aia vor să îi fure pe ai noştri. Unii au cedat, dar cei mai mulţi primari au rezistat. Vom face tot ce e nevoie pentru a vă apără. Am depus plângere penală la DNA împotriva PNL care i-au şantajat pe primarii noştri. Spuneţi oamenilor şi spuneţi-le că PSD e singurul partid care poate opri prăbuşirea României. Fiţi tari şi hotărâţi. Aşa vom câştiga. Victorie”, a declarat Paul Stănescu.

Congresul PSD are ca obiectiv desemnarea noii conduceri a formaţiunii. La şefie candidează actualul lider interimar, Marcel Ciolacu, şi Eugen Teodorovici, care nu este prezent în sala de congres.

Sursa: News.ro

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Stiri politice » Paul Stănescu, la Congresul PSD: “Câștigarea alegerilor e o obligaţie”