Antena Meniu Search
x

Petrecere cu țigări și băutură în cabinetul premierului Ludovic Orban: "Dacă e nevoie plătesc amenda. Greşeala e umană"

O fotografie în care premierul Ludovic Orban bea şi fumează alături de mai mulţi miniştri, în cabinetul său a devenit, de ieri, virală pe internet.

de Redactia Observator

la 30.05.2020, 11:30

Vezi și
  • Premierul a recunoscut că a dat petrecere.
  • Spune că va plăti toate amenzile care se impun.

În imagine se observă cum Orban, Raluca Turcan, precum şi miniştrii Economiei, Transporturilor şi Afacerilor Externe încalcă nu doar interdicţia de a bea şi fuma în instituţii publice, dar şi normele de distanţare.

Premierul a recunoscut că a dat petrecere, la serviciu, de ziua sa şi spune că va plăti toate amenzile care se impun.

Relaxat, cu ţigara în mână, premierul se bucură de compania miniştrilor săi. Fără măşti, dar cu pahare în mână sau pe masă, apropiaţii lui Ludovic Orban l-au vizitat pe primul ministru, de ziua lui, pe 25 mai.

Ludovic Orban, premier: Mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey.

Alături de Ludovic Orban sunt vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Economiei, Virgil Popescu şi cel al transporturilor, Lucian Bode.

Nimeni nu poartă masca pe figură. Doar Bogdan Aurescu, ministrul de Externe poartă mănuşi. Iar între degete, un trabuc.

Ludovic Orban, premier: Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană.

Nu se ştie, încă, cine a făcut fotografia. Cert este că, de ieri, imaginea a devenit virală pe reţelele de socializare. Glumele nu au întârziat să apară.

Într-o serie de parodii foto, petrecerea premierului este spartă fie de Ciprian Marica, în faimosul său prosop, fie de rapperul Snoop Dogg, cunoscut drept mare fumător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Petrecere cu țigări și băutură în cabinetul premierului Ludovic Orban: "Dacă e nevoie plătesc amenda. Greşeala e umană"