Antena Meniu Search
x

Video Scandal uriaş într-o comună din Prahova, după ce un ales a venit beat pulbere la şedinţa de Consiliu: "Nu există aşa ceva!"

A fost scandal mare la şedinţa Consiliului Local al unei comune din judeţul Prahova! Un consilier a fost acuzat de colegi că a venit în stare de ebrietate în sediu pentru a vota proiectele de pe ordinea de zi. La un moment dat ceilalţi consilieri au solicitat intervenţia unui echipaj de poliţie, care ar fi ajuns chiar după ce consilierul turmentat ar fi părăsit clădirea. 

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 08:17

Vezi și

Consilieri: - "Nu există aşa ceva! El a consumat alcool, nu are de ce să stea cu noi în sală. Domnule preşedinte, este sub influenţa alcoolului. Nu ai ce să cauţi cu noi în sală!

- Poate să stea aici, dar nu trebuie să voteze".

A venit beat pulbere la şedinţa de Consiliu

Preţ de o oră, a fost linişte la şedinţa Consiliului Local Târgșoru Vechi. Apoi... a început haosul. Colegul, despre care mai toţi au afirmat că era băut bine, a început să facă show. 

Pe acelaşi subiect

După ce s-au votat mai multe proiecte de pe ordinea de zi, la ultimul punct rămas, majoritatea consilierilor au cerut ca liberalul Constantin Ungureanu să părească sala, iar voturile sale să fie anulate.

Consilieri: - Domnule preşedinte, să ştiţi că, potrivit regulamentului, dumneavoastră trebuie să luaţi măsuri şi dacă nu se remediază, va trebui să-l daţi afară. Ştiţi foarte bine.

- Se va remedia.

- Dacă va continua, sunteţi obligat să-l daţi afară.

- Nu va continua. I-am zis! 

Scandalul nu s-a oprit însă aici. Consilierul local a părăsit de câteva ori sala, a vorbit la telefon şi a continuat să deranjeze şedinţa.

Consilieri: - Dumnealui a depus un jurământ, cu mâna pe Biblie, la începutul mandatului: că va vota în interesul cetăţeanului.

- Păi, cum? Sub influenţa alcoolului?

- Hai, mă, să vedem! 

- E absurd! 

Scos din sală de un coleg de şedinţă,  Ungureanu s-a asigurat că se va întoarce pentru votul ultimului punct de pe ordinea de zi.

Consilieri: - Cine este pentru? Domnule Ungureanu, dumneavoastră nu votaţi! Ce nu înţelegeţi?

- Băi, băiatule! 

Scandalul între consilieri a continuat, unul dintre cei prezenţi la şedinţă a sunat la 112, iar consilierul turmentat s-a făcut repede nevăzut, înainte de sosirea echipajului de poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Scandal uriaş într-o comună din Prahova, după ce un ales a venit beat pulbere la şedinţa de Consiliu: "Nu există aşa ceva!"