Antena Meniu Search
x

Sorin Grindeanu a depus contestaţia la decizia de excludere din PSD: "Eu sunt un optimist"

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, că a depus la PSD contestaţia la decizia de excludere a sa din partid, menţionând că acesta urmează să fie judecată în comisia naţională de etică a formaţiunii.

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, că a depus la PSD contestaţia la decizia de excludere a sa din partid, menţionând că acesta urmează să fie judecată în comisia naţională de etică a formaţiunii.

'Am contestat, conform statutului PSD, acea decizie de excludere a mea din partid. Contestaţia este pe baza statutului şi pe baza deciziilor luate de conducerea partidului în urmă cu aproximativ o lună şi jumătate. Este o chestiune, nu aş vrea să intru în foarte multe detalii, care se va judeca în forurile interne ale partidului, şi anume la comisia de etică. Contestaţia mea este conform cu prevederile statutului şi, subliniez, este până la urmă şi dorinţa membrilor din organizaţia Timiş de a face acest demers', a precizat Sorin Grindeanu la Antena 3.

El a spus că marţi a fost o şedinţă a Biroului organizaţiei PSD Timiş la care a participat şi secretarul general Marian Neacşu şi unde toţi membrii Biroului au cerut această contestaţie, pe care a depus-o în termenul legal.

'Aşteptăm judecarea acestei contestaţii. Eu sunt un optimist, aşa cum sunt şi colegii mei din Timiş, care m-au îndemnat să fac acest demers şi de sprijinul cărora mă bucur în acest moment', a adăugat Grindeanu.

Pe acelaşi subiect

El a mai spus că este om de stânga, fiind de 21 de ani în PSD şi că aici vrea să rămână.

'Sunt membru al PSD cu sufletul, ţinând cont şi de această decizie de excludere pe care o contest astăzi, dar îmi doresc să-mi continui activitatea în interiorul PSD. Aceasta este prima mea opţiune', a adăugat Grindeanu.

Conform statului, în mod clar nu există un termen fix de răspuns, a mai spus Grindeanu. 'Dar eu sunt optimist că colegii mei din comisia naţională de etică vor avea în vedere această contestaţie într-un termen rezonabil', a precizat Grindeanu.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Sorin Grindeanu a depus contestaţia la decizia de excludere din PSD: "Eu sunt un optimist"