Antena Meniu Search
x

UDMR nu votează moțiunea contra Guvernului Dăncilă

UDMR anunță că nu va vota moțiunea de cenzură depusă de opoziție contra Guvernului Dăncilă. Votul este programat să aibă loc joi în Parlamentul României.

Kelemen Hunor în declarații de presă la Palatul Cotroceni
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, după consultările de la Cotroceni cu Președintele Klaus Iohannis, pe 24 octombrie 2018 - Mediafax Foto via Hepta

UDMR anunță că nu va vota moțiunea de cenzură depusă de opoziție contra Guvernului Dăncilă. Votul este programat să aibă loc joi în Parlamentul României.

Anunțul a fost făcut de către liderul UDMR, Kelemen Hunor. El a precizat că parlamentarii maghiar vor participa la ședința parlamentului, dar nu vor vota moțiunea de cenzură inițiată de opoziție contra guvernului Dăncilă.

Potrivit lui Hunor, moțiunea nu are șanse să treacă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a spus că UDMR va participa la dezbateri, îşi va prezenta punctul de vedere despre Guvern, despre moţiunea de cenzură şi despre situaţia politică actuală, dar nu va vota.

Moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!" a fost depusă pe 14 decembrie de opoziție. Textul a fost citit luni în parlament și e programată să fie votată joi în plen. 

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » UDMR nu votează moțiunea contra Guvernului Dăncilă