Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă îi cheamă pe magistraţi la discuţii privind Legile Justiţiei

Viorica Dăncilă i-a chemat la Guvern pe reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi şi ai CSM pentru discuţii privind Legile Justiţiei.

Premierul Viorica Dăncilă, la o şedinţă de Guvern de la Palatul Victoria
Premierul Viorica Dăncilă i-a invitat reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi şi ai CSM la discuţii privind legile justiţiei. - Hepta Photo Agency

Viorica Dăncilă i-a chemat la Guvern pe reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi şi ai CSM pentru discuţii privind Legile Justiţiei.

Premierul Viorica Dăncilă i-a invitat reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi şi ai CSM, la Palatul Victoria, la discuţii privind legile justiţiei.

„Având în vedere opiniile exprimate în spaţiul public de diferite asociaţii profesionale din mediul juridic, premierul Viorica Dăncilă invită luni, 25 februarie 2019, ora 15.30 la Palatul Victoria câte un reprezentant al asociaţiilor de magistraţi, precum şi reprezentanţi ai CSM, pentru discuţii pe marginea legislaţiei în domeniul justiţiei”, anunţă un comunicat transmis de Guvern.

„Premierul Viorica Dăncilă asigură asociaţiile de magistraţi că există întreaga disponibilitate a Guvernului pentru a sprijini toate instituţiile din sistemul judiciar în înfăptuirea unui act de justiţie corect, cu respectarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor”, transmite Executivul.

Magistraţii din Capitală şi din mai multe oraşe ale ţării au protestat, vineri, faţă de modificările aduse legilor justiţiei, cerând independenţa sistemului judiciar. Totodată, activitatea parchetelor din oraşe precum Constanţa, Piteşti, Iaşi şi Timişoara va fi suspendată timp de mai multe zile, săptămâna viitoare, în semn de protest.

Un protest împotriva ordonanţei de urgenţă care modifică legile justiţiei este anunţat, pentru duminică seara, şi în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă îi cheamă pe magistraţi la discuţii privind Legile Justiţiei