Afacere bio cu salată marinată, dezvoltată de un tânăr, cu banii de la nuntă
Cu banii de nuntă, un tânăr din Republica Moldova a construit în România o afacere bio. Vinde salate marinate, după reţete de la bunica lui. Iar preparatele i-au uimit chiar şi pe juraţii "Chefi la Cuţite". Pentru bucătărie a renunţat şi la cariera din Ministerul de Interne.
Cu banii de nuntă, un tânăr din Republica Moldova a construit în România o afacere bio. Vinde salate marinate, după reţete de la bunica lui. Iar preparatele i-au uimit chiar şi pe juraţii "Chefi la Cuţite". Pentru bucătărie a renunţat şi la cariera din Ministerul de Interne.
Gicu Roşca intră dis de dimineaţă în bucătărie şi pregăteşte şase feluri de salată, doar cu ingrediente bio.
Bunica lui din Republica Moldova l-a învăţat cum să potrivească gusturile. Odată lecţia învăţată, a renunţat la postul din Ministerul de Interne de la Chişinău şi a venit în Iaşi. Unde a investit toţi banii primiţi la nuntă. Adică 15 mii de euro.
Trimite săptămânal 1.500 de porţii, în magazinele din Iaşi. Recent, a livrat şi pentru magazinele româneşti din inima Londrei.
Cea mai căutată salată este cea de morcovi.
Adaugă apoi coriandru şi chili. Dar şi alte ingrediente.
Pentru un gust mai bun, salata trebuie ţinută toată noaptea la frigider. O caserolă costă şapte lei.
Salata tânărului din Republica Moldova a fost jurizată şi la Chefi la Cuţite, în ediţia de anul trecut.
Afacerea cu banii de la nuntă îi oferă un trai decent. Tânărul anteprenor spune că, lunar, cifra de afaceri este de 9000 de euro.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰