Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apel lansat pentru persoanele care au călătorit cu pacientul cu coronavirus din Galați

Autoritățile au lansat un apel pentru persoanele care au călătorit împreună cu pacientul cu coronavirus confirmat duminică la Galați. Mesajul privește în special călătorii cu care bărbatul a fost în microbuzul ce l-a adus din București la Galați, pe 29 februarie.

de Redactia Observator

la 08.03.2020 , 00:44

Medici români la un caz de coronavirus Autoritățile au lansat un apel pentru persoanele care au călătorit cu pacientul cu coronavirus din Galați - Observator
  • Pacientul s-a întors din Italia, pe Otopeni.
  • Bărbatul a venit cu un microbuz de la București.

Autoritățile au lansat un apel pentru persoanele care au călătorit împreună cu pacientul cu coronavirus confirmat duminică la Galați. Mesajul privește în special călătorii cu care bărbatul a fost în microbuzul ce l-a adus din București la Galați, pe 29 februarie.

Vă prezentăm integral apelul transmis de Grupul de Comunicare Strategică:

”Având în vedere confirmarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) a bărbatului de 72 de ani din Galați, care este al 13-lea caz pe teritoriul României,

Articolul continuă după reclamă

Ținând cont de nevoia de sprijin pentru identificarea rapidă a tuturor persoanelor cu care bărbatul de 72 de ani a intrat în contact după aterizarea pe Aeroportul Otopeni în data de 29 februarie,

Observând faptul că instituțiile de presă pot oferi un suport real în diseminarea informațiilor necesare pentru a preveni răspândirea noului coronavirus (COVID-19),

Vă adresăm solicitarea de a susține demersul autorităților în identificarea persoanelor cu care bărbatul de 72 de ani a intrat în contact, prezentând public următorul apel, cât mai des posibil, până la finalul zilei de luni, 9 martie:

*„Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord).

Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab.

Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați.

Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri”, se afirmă în comunicat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Sănătate » Apel lansat pentru persoanele care au călătorit cu pacientul cu coronavirus din Galați