Antena Meniu Search
x

Mama unui copil bolnav, revoltată de condiţiile din spitalul de copii din Brăila: 'Mizerie, scârbă şi lene'

O tânără mamă a unui copil bolnav s-a arătat revoltată de condiţiile de nedescris din cadrul spitalului de copii din Brăila. Femeia a caracterizat sistemul de sănătate prin trei cuvinte: mizerie, scârbă şi lene.

O tânără mamă a unui copil bolnav s-a arătat revoltată de condiţiile de nedescris din cadrul spitalului de copii din Brăila.

Femeia a caracterizat sistemul de sănătate prin trei cuvinte: mizerie, scârbă şi lene.

Tânăra a povestit, pentru Observator.TV, experienţa neplăcută pe care a avut-o în momentul în care a ajuns la spitalul din Brăila împreună cu copilul ei în vârstă de numai doi ani.

Deşi copilul avea febră 39, iar tânăra a cerut ca medicul de gardă să îi ofere tratament pentru ca febra să scadă, soluţia găsită de medic a fost internarea.

Pe acelaşi subiect

Femeia a explicat că medicul de gardă a insistat cu internarea pentru că în saloane nu se mai aflau decât câţiva pacienţi, majoritatea refuzând să îşi interneze micuţii din cauza condiţiilor de nedescris.

Mizerie de nedescris la spitalul pentru copii din Brăila

'Nu am putut mânca şi am dormit pe un scaun'

Tânăra mămică a mai povestit că pe lângă mizeria din salon a fost nevoită să îndure şi atitudinea cadrelor medicale.

'Asistentele de aici nici nu ştiu să se poarte cu un copil. Au o scârbă şi o lene de nedescris. Îţi dau termometru să verifici tu febra copilului şi apoi să te duci să le anunţi care e treaba. Vin cu siropul de tuse într-o seringă şi vor să le-o dai înapoi să o refolosească. Mi-au spus că trebuie să cumpăr ceva mai bun dacă vreau să îi treacă copilului febra şi tusea', a declarat femeia.

Mai mult, mămica ne-a trimis şi mai multe imagini din interiorul salonului în care condiţiile arată la fel ca în urmă cu 30 de ani.

Paturile copiilor sunt aceleaşi cadre metalice acoperite cu saltele şi aşternuturi murdare, în timp ce baia arată oribil.

'Am rămas şocată de ce am putut vedea şi trăi. Nu credeam că mai există aşa ceva într-un spital de urgenţă pentru copii', a precizat tânăra mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sanatate » Mama unui copil bolnav, revoltată de condiţiile din spitalul de copii din Brăila: 'Mizerie, scârbă şi lene'