Antena Meniu Search
x

Cum ne relaxăm la sală, la piscină sau la mall din 15 iunie

De luni putem să plecăm în vacanţă în străinătate fără teama că la întoarcere vom intra în izolare. În plus, mallurile ne aşteaptă cu porţile deschise, la fel şi piscinele şi sălile de fitness. Iar dacă ne simţim norocoşi, avem liber să jucăm la agenţiile de pariuri.

de Redactia Observator

la 15.06.2020, 03:15

Vezi și
  • Spațiul pentru o persoană în piscină e de 12 mp.
  • Prima extragere loto va fi duminică.

Câteva ore ne mai despart de momentul în care vom putea pleaca în străinătate fără grija restricţiilor.

De luni putem să plecăm în vacanţă în 17 ţări din Europa din care, la întoarcere, nu trebuie să intrăm în izolare. Printre ele sunt destinaţii precum Grecia, Bulgaria, Germania sau Austria. 

Lista ţărilor sigure va fi actualizată săptămânal. Oamenii abia aşteaptă să plece în vacanţă.

Cei care caută relaxarea mai aproape de casă, pot merge de mâine la piscină. Sunt gata toate pregătirile la piscinele exterioare pentru redeschiderea de mâine. Fiecare persoană care vrea să înoate în piscină va avea la dispoziţie 12 metri pătraţi.

Vor avea acces doar cei care şi-au făcut programare. La intrare, vor face triajul epidemiologic şi li se va măsura temperatura. Cine are peste 37,3 grade Celsius nu va putea intra.

Sălile de sport îşi reiau activitatatea, tot de luni. După trei luni de izolare, vom putea afla şi cât noroc ne-a mai rămas.

Loteria Română redeschide agenţiile luni la ora 14 iar prima extragere va avea loc duminică. Cel mai norocos român ar putea să câştige premiul cel mare de peste 3 milioane şi jumătate de lei. Ultimul câştig, de 1,7 milioane de euro, a fost înregistrat pe 1 martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Cum ne relaxăm la sală, la piscină sau la mall din 15 iunie