Antena Meniu Search
x

(P) Sanience D3 Spray – spray cu Vitamina D3 naturală, recomandat în criza COVID-19

Sanience D3 Spray este noua generație de vitamina D3 naturală, sub formă de spray cu microemulsie, cu absorbție ultra rapidă și eficientă. În prezent, este singurul produs de acest tip pe piața din România. Spre deosebire de alte soluții sub formă de spray, toate pe bază de apă, Sanience D3 oferă o absorbție de peste 95% în fluxul sanguin, oferind un efect imediat și permanent. Noul produs și-a demonstrat eficacitatea, atât în utilizarea curentă, cât și în contextul crizei sanitare pe care o traversăm, arătând rezultate deosebite la administrarea bolnavilor COVID19.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 16:45

Spray cu Vitamina D3 naturală
Spray cu Vitamina D3 naturală - Sanience D3

Sanience D3 Spray 4000 UI este singurul produs din România sub forma unui spray cu microemulsie. Acesta este motivul pentru care Vitamina D3 sub formă lichidă, pulverizată sub limbă sau pe interiorul obrazului, garantează absorbția rapidă în organism prin membranele mucoasei bucale, ocolind tractul intestinal.

De asemenea, produsul conține Vitamina D3 extrasă din sursă naturală – lanolină, cu o concentrație ridicată și absorbțiee instantanee – peste 95% (spray oral cu microemulsie).

Când, cui și care sunt beneficiile Sanience D3 Spray

Sanience D3 Spray este recomandat pe tot parcursul anului, inclusiv pe timpul verilor în cazul în care nu s-a asigurat o expunere adecvată la soare. De asemenea, este recomandat oricărei persoane cu deficit de vitamina D3 și persoanelor in vârstă (peste 65 de ani). În cazul seniorilor, eficacitatea sintezei vitaminei D în piele este redusă.

Sanience D3 Spray contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, menținerea sănătății sistemului osos, menținerea funcției normale a sistemului muscular, absorbția normală în organism a calciului și a fosforului, menținerea sănătății dinților etc.

Se poate administra atât adulților cât și copiilor ce au peste 11 ani, cu avizul medicului specialist. Produsul are un gust plăcut și tocmai de aceea este utilizat cu succes deopotrivă de părinți și copiii ce au peste 11 ani.

Sanience D3 Spray pentru pacienții COVID-19

Conform studiului clinic realizat la Spitalul Clinic Universitar Pauls Stradins din Riga, Letonia, Sanience D3 Spray este recomandat pentru eliminarea rapidă a deficitului de vitamina D la pacienții COVID-19. De asemenea, același produs reduce eficient markerii inflamației la acest tip de pacienți.

Studiul s-a desfășurat în perioada 1 februarie – 13 iunie 2021 și a fost condus de cercetătorul principal Prof. Valdis Pirags. Participanții la studiu au fost pacienți de peste 18 ani, SARS COV-2 pozitivi.

Informații complete despre studiile în care s-a administrat Sanience D3 Spray, găsiți la http://sanience-d3.ro/. Veți găsi informații complete despre studii făcute atât pentru pacienți COVID, cât și pentru alte tipuri de pacienți cărora li s-a recomandat administrarea de vitamina D.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » (P) Sanience D3 Spray – spray cu Vitamina D3 naturală, recomandat în criza COVID-19