Antena Meniu Search
x

(P) Transparența, esențială în serviciile stomatologice: totul despre un implant dentar și prețul său!

Clinicile stomatologice din România oferă servicii de cea mai bună calitate, la prețuri mult mai accesibile decât cele din Europa Occidentală sau din America de Nord. Cea mai bună mărturie a acestui fapt este reprezentată de numeroșii pacienți care sosesc din SUA, Canada, Germania sau Marea Britanie, pentru a beneficia de tratamentul cu implant dentar în București sau în alte mari orașe românești.

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 12:02

Bineînțeles, nu doar membrii Diasporei sau cetățenii altor țări se bucură de posibilitatea de a avea parte de inserția unui implant dentar pret avantajos. Tot mai mulți pacienți din România au înțeles, la rândul lor, avantajele acestei proceduri și merg la stomatolog și implantolog pentru a avea parte de soluția optimă, în funcție de vârstă și de problemele cu care se confruntă fiecare dintre ei.

Ce presupune inserarea unui implant dentar, ca preț și beneficii?

Rolul implanturilor dentare este acela de a înlocui rădăcina dintelui pierdut și de a susține o lucrare fixă definitivă. Piesa care îndeplinește această funcție are forma unui șurub de mici dimensiuni, realizat din titan, zirconiu, tantal sau alt material, 100% biocompatibil cu organismul uman.

Pacienții clinicii stomatologice Dental Premier apreciază foarte mult faptul că inserțiile se realizează în condiții de totală siguranță, aceștia aflându-se sub efectul anesteziei. Prin urmare, nu resimt nici măcar cea mai mică senzație de durere, ceea ce anulează principalul motiv al fricii de dentist.

Avantajele oferite de un implant dentar, ca preț, dar și ca rezultate și durabilitate a acestora, ies și mai mult în evidență în momentul în care se face o comparație cu vechea soluție reprezentată de proteza dentară mobilă. Aceasta aducea numeroase inconveniente, de la faptul că trebuia scoasă în anumite momente, de exemplu pe parcursul nopții, până la imposibilitatea celor care o foloseau de a savura unele mâncăruri, de exemplu cele crocante sau lipicioase.

În plus, de pe urma inserării acestor șuruburi are de câștigat nu numai starea de sănătate a cavității bucale, ci a organismului în ansamblul său. De exemplu, sunt stopate fenomenele nedorite de migrație a dinților alăturați spațiului gol sau de tasare a oaselor maxilar și mandibular. Scade considerabil riscul apariției cariilor și al bolii parodontale și, mai mult decât atât, digestia este sensibil îmbunătățită.

Numeroși pacienți care au trecut pragul clinicii stomatologice Dental Premier vorbesc despre efectele minunate pe care inserțiile le au asupra încrederii în sine. Știind că noii dinți arată impecabil, ei reușesc din nou să zâmbească și să vorbească cu deplină siguranță, în orice context social.

Implant dentar preț – ce anume îl influențează?

În principiu, costurile totale sunt egale cu prețul implantului propriu-zis, la care se adaugă cele ale coroanei dentare și bontului protetic. Diferite alte elemente pot însă complica lucrurile. De exemplu, costurile sunt mai mari pentru dinții din față, unde e nevoie de mai multe elemente personalizate, și mai mici pentru dinții din spate, unde sunt utilizate mai degrabă soluții standard.

Materialul folosit este un alt factor cu impact asupra costurilor. Fiecare pacient ține cont de sugestiile medicului, pentru ca în final să ia decizia care i se potrivește cel mai bine și care se încadrează în buget.

Beneficiile pe care le asigură un implant dentar, ca preț raportat la calitate, fac ca această procedură să fie apreciată de absolut toți pacienții care au avut parte de ea. Este, de departe, cea mai bună soluție pentru toți cei care au unul sau mai mulți dinți lipsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sanatate » (P) Transparența, esențială în serviciile stomatologice: totul despre un implant dentar și prețul său!