Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Policlinica din Timişoara, renovată după reclamațiile bolnavilor (Video)

Nemulţumirile exprimate public de bolnavii internaţi la Policlinica din Timişoara au avut un efect nesperat! În doar câteva zile, au început reparaţiile. Nu peste tot. Atât cât să fie nişte condiţii cât de cât decente.

de Redactia Observator

la 14.05.2019 , 17:57

Nemulţumirile exprimate public de bolnavii internaţi la Policlinica din Timişoara au avut un efect nesperat! În doar câteva zile, au început reparaţiile. Nu peste tot. Atât cât să fie nişte condiţii cât de cât decente. Pereţii rămân în continuare scorojiţi, iar apa caldă lipseşte cu desăvârşire. Mai gravă este situaţia de la Spitalul CFR. Soluţii nu prea există, pentru că vorbim despre o clădire veche, în care băile comune nu au chiuvete.

Grupul sanitar din Policlinica CFR arăta dezolant, cu pereţi mucegăiţi, tencuiala căzută şi geamurile nespălate. Reprezentanţii unităţii medicale s-au pus pe treabă abia după ce imaginile, surprinse de pacienţi, au apărut în spaţiul public. Angajaţii au pus mâna pe trafalet şi au văruit, dar tot mai e de lucru.

Probleme sunt şi la Spitalul CFR. Funcţionează într-o clădire istorică, care nu are chiuvete în băile comune.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aşadar, pacienţii merg la toaletă cu hârtia igienică adusă de acasă, iar pe mâini se pot spăla abia în salon. Cât despre cei care aşteaptă în faţa cabinetelor, nu mai stau pe canapele, ci direct. pe arcuri.

De cele mai multe ori, pacientii asteapta cu orele ca medicul sa ii vada. Unde asteapta? Pe coridoare si trebuie sa stea pe canapele care par rupte, ca nu stii unde sa te asezi ca sa stai mai bine si mai comod.

Spitalul a fost pasat între Primărie, Consiliul Judeţean şi autorităţile de la Bucureşti. Acum se află în custodia Ministerului Transporturilor. Are un nou manager, iar o mică parte din unitatea medicală este în renovare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sănătate » Policlinica din Timişoara, renovată după reclamațiile bolnavilor (Video)