Antena Meniu Search
x

Un român, soția sa, fiul și nepoata, confirmați cu coronavirus în Spania

Un român de 44 de ani a fost confirmat cu coronavirus în Spania și a fost spitalizat în Vigo. Soția sa, fiul și nepotul, de asemenea, au fost infectați, spun autoritățile.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 07.03.2020, 18:07

Ambulanță intervine în Spania la o urgență
Un șofer român de 44 de ani a fost confirmat cu coronavirus - iStock by Getty Images
  • Românul este în stare gravă.
  • Bărbatul s-a simțit rău după o vizită în Madrid.

Un român de 44 de ani a fost confirmat cu coronavirus în Spania și a fost spitalizat în Vigo. Soția sa, fiul și nepotul, de asemenea, au fost infectați, spun autoritățile.

Potrivit ziarului spaniol Faro de Vigo, românul e șofer și e stabilit în localitatea Moana, în Galicia.

Este primul din familia sa depistat pozitiv. Bărbatul a fost în vizită la niște rude, în Madrid, iar când s-a întors, s-a simțit rău. S-a dus la spital, dar, pentru că acuza dureri abdominale și pentru că nu venea dintr-o zonă cu coronavirus, a fost trimis acasă.

Duminică, starea șoferului român s-a agravat și miercuri, rezultatele analizelor au indicat că are coronavirus. A fost spitalizat în Vigo, iar starea sa este în prezent critică și a fost transferat la terapie intensivă, spune La Voz de Galicia.

În urma testelor, medicii au descoperit ulterior că soția românului, o femeie de 47 de ani, a fost, de asemenea, infectată, la fel și fiul ei de 15 ani și o nepoată de 30 de ani.

Naționalitatea soției românului, fiului și nepoatei nu a fost precizată. Soția și fiul sunt asimptomatici. La liceul unde învață adolescentul de 15 ani au fost luate măsuri drastice. Autoritățile spaniole estimează că aproximativ 50 de persoane au fost în apropierea băiatului sau au fost în contact cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Sanatate » Un român, soția sa, fiul și nepoata, confirmați cu coronavirus în Spania