Antena Meniu Search
x

Video Tudor Giurgiu, despre noua ediţie TIFF, cel mai mare festival de film din ţară

Doar o lună ne mai desparte de cel mai mare festival de film din ţară. TIFF anunţă o ediţie de vară, cea cu numărul 20, care va începe în 23 iulie şi se va încheia pe 1 august la Cluj-Napoca.

de Redactia Observator

la 22.05.2021, 14:29

Vezi și

Vom avea parte de adevărate bijuterii ale filmului mut, dar şi filme-cult care au făcut istorie. Iar toate vor avea parte de un suflu nou, odată cu premiera pregătită pentru anul acesta.

În program vor fi incluse pentru prima dată şi cine-concertele. Practic, fiecare peliculă proiectată va fi acompaniată de muzică live, semnată de mari artişti ai momentului. Mai multe despre programul evenimentului aflăm chiar acum de la preşedintele Festivalului Internaţional de Film Transilvania, Tudor Giurgiu. 

Tudor Giurgiu: Vom continua cu proiecţiile în aer liber în foarte multe locuri din Cluj, din afara Clujului, la Castelul Banffy, în sate, dar publicul va reveni şi în săli. E o măsură importantă, deja în toată Europa sălile de cinema se redeschid, în consecinţă, dacă totul merge bine, sperăm să putem avea capacitatea maximă la săli. Desigur cu mască, respectând toate normele pe care deja le cunoaştem. 

Participanţilor nu le va fi condiţioată intrarea în funcţie de vaccin. 

Tudor Giurgiu: E important la TIFF oamenii să guste festivalul indiferent dacă s-au vaccinat sau nu. Sigur noi îi încurajăm să se vaccineze, este important lucrul ăsta, să se întâmple într-un ritm cât mai alert. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sanatate » Tudor Giurgiu, despre noua ediţie TIFF, cel mai mare festival de film din ţară