Antena Meniu Search
x

Accident grav în Constanța. Trei morți și patru răniți, după ce o mașină a intrat pe contrasens

Accident grav în Constanța, între Lumina și Oituz. Trei oameni au murit, iar alți patru sunt răniți, după ce o dubă și un autoturism s-au izbit frontal. Impactul a fost devastator.

de Redactia Observator

la 14.07.2019, 07:38

Accident grav în Constanța, între Lumina și Oituz. Trei oameni au murit, iar alți patru sunt răniți, după ce o dubă și un autoturism s-au izbit frontal. Impactul a fost devastator.

Poliţia a transmis că la volanul autotursmului se afla un bărbat în vârstă de 33 de ani care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pe DN22, între localităţile Lumina şi Oituz, şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu duba cu pepeni condusă de un bărbat, de 31 de ani. 

În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului autoturismului, a pasagerului stânga spate din autoturism, precum şi a pasagerului dreapta faţă din autoutilitară, dar şi vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta faţă şi dreapta spate din autoturism, dar şi vătămarea corporală uşoară a pasagerului mijloc din autoturism”, a precizat Poliţia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină.

Duba implicată în accident

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, cinci ambulanţe ale Serviciului Judeţean, două echipaje SMURD.

Accident în Constanța, șapte persoane încarcerate

Toate cele şapte persoane aflate în cele două autovehicule erau încarcerate.

Pompierii au intervenit pentru scoaterea persoanelor încarcerate, iar trei dintre acestea erau fără semne vitale, fiind efectuate manevre de resuscitare.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, trei persoane au murit, iar alte două au ajuns în comă la spital. Au mai fost răniţi un adult şi un copil de 14 ani, ambii fiind conştienţi şi având mai multe traumatisme.

O anchetă penală a fost deschisă acum pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Accident grav în Constanța. Trei morți și patru răniți, după ce o mașină a intrat pe contrasens