Antena Meniu Search
x

ACCIDENT grav în Hunedoara: Poliţiştii verifică ”legalitatea” transportului fotbaliştilor implicaţi în accidentul de pe DN 7

Poliţia a declanşat o anchetă în urma accidentului produs, sâmbătă, în judeţul Hunedoara, pentru a verifica legalitatea” transportului fotbaliştilor implicaţi în accidentul de pe DN 7.

Poliţia a declanşat o anchetă în urma accidentului produs, sâmbătă, în judeţul Hunedoara, pentru a verifica legalitatea” transportului fotbaliştilor implicaţi în accidentul de pe DN 7.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat că poliţiştii verifică dacă microbuzul cu care erau transporaţi fotbaliştii şi care aparţine Primăriei Certeju de Sus avea toate autorizaţiile necesare.

”Poliţiştii verifică legalitatea transportului fotbaliştilor implicaţi în accidentul de pe DN 7”, a precizat Niţu.

El a mai spus că fotbaliştii erau de la echipa Aurul Certej şi mergeau la un meci în localitatea Ilia.

Potrivit ultimelor informaţii, în accident au fost răniţi şoferii celor două autovehicule şi 17 pasageri din microbuzul de transport persoane. Cea de-a douăzecea persoană rănită este, de fapt, un bărbat care mergea cu un moped în zonă şi care a fost rănit separat, dar a fost şi el preluat de ambulanţe şi transportat la spital. Din acest motiv, s-a crezut iniţial că, în total, 20 de persoane au fost rănite, în urma ciocnirii dintre cele două microbuze.

Circulaţia în zona producerii accidentului a fost blocată aproape două ore, fiind deviată pe DJ 706. La ora transmiterii acestei ştiri însă, traficul pe DN 7 a fost reluat pe ambele sensuri, la ieşirea din localitatea Veţel către Ilia.

Reprezentanţii ISU Hunedoara au precizat că majoritatea persoanelor rănite aveau traumatisme craniene şi traumatisme la mâini şi la picioare, dar erau conştiente şi cooperante. Şoferul autovehiculului de transport marfă a fost scos cu ajutorul echipajului de descarcerare.

Accidentul a avut loc DN 7, la ieşirea din localitatea Veţel către Ilia, în judeţul Hunedoara, după ce un şofer de 39 de ani, care conducea un microbuz de transport marfă dinspre Arad către Deva a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un microbuz condus de un hunedorean de 65 de ani.

În microbuzul care circula regulamentar se aflau fotbalişti ai unei echipe locale de fotbal, cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » ACCIDENT grav în Hunedoara: Poliţiştii verifică ”legalitatea” transportului fotbaliştilor implicaţi în accidentul de pe DN 7