Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A băgat o familie întreagă în spital, iar el a murit pe loc! Tragedie cumplită provocată de un tânăr, pe o şosea din Iaşi

Tânărul, de profesie farmacist, a intrat în viteză pe contrasens, unde a spulberat o maşină în care erau doi părinţi împreună cu fetiţele lor de 4 şi 6 ani.

de Redactia Observator

la 11.01.2018 , 08:22

Este nenorocirea provocată de un şofer de 33 de ani, pe o şosea din Iaşi. Tânărul, de profesie farmacist, a intrat în viteză pe contrasens, unde a spulberat o maşină în care erau doi părinţi împreună cu fetiţele lor de 4 şi 6 ani. Impactul a fost atât de violent, încât maşinile s-au rupt în bucăţi.

Pe targă e o fetiţă de 4 ani în stare foarte gravă. Sora ei, de 6 ani, rănită şi ea, e adusă la Spital cu o altă ambulanţă. 

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi au ajuns şi părinţii celor două copile. Cu toţii se aflau într-o maşină care a fost implicată într-un accident teribil. Au fost loviţi frontal de un autoturism care a intrat cu viteză pe contrasens. Acul vitezometrului a rămas blocat la peste 100 de kilometri pe oră.

Vezi și

Şoferul care a intrat pe contrasens a murit pe loc, maşina lui fiind aruncată la zeci de metri distanţă, pe un câmp. Bărbatul avea 33 de ani, era necăsătorit şi lucra ca farmacist.

În impact, autoturismele s-au făcut praf, iar bucăţi din ele au fost împrăştiate peste tot. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00, la circa 40 de kilometri de Iaşi, în localitatea Bălţaţi. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi fac cercetari pentru a desluşi toate circumstanţele comiterii acestui grav accident.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » A băgat o familie întreagă în spital, iar el a murit pe loc! Tragedie cumplită provocată de un tânăr, pe o şosea din Iaşi