Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Admitere 2018. Concurenţă mare la Universitatea de Teatru şi Film din Bucureşti, cea mai scumpă din România

Este concurenţă mare şi în acest an la Universitatea de Teatru şi Film din Bucureşti, cea mai scumpă din România, unde un loc cu taxă depăşeşte 19 mii de lei. Sute de tineri care se văd actori, regizori sau fotografi profesionişti şi-au depus dosarele de admitere.

de Redactia Observator

la 05.09.2018 , 21:56

Este concurenţă mare şi în acest an la Universitatea de Teatru şi Film din Bucureşti, cea mai scumpă din România, unde un loc cu taxă depăşeşte 19 mii de lei. Sute de tineri care se văd actori, regizori sau fotografi profesionişti şi-au depus dosarele de admitere. Urmează selecţia iar proba practică va fi una de foc.

Tinerii care aspiră la o carieră în teatru dau admiterea la Universitatea de Teatru şi Film din Bucureşti. Mulţi joacă de ceva timp în piese independente, dar acum vor şi o diplomă pe care să scrie actor. 

Bataia cea mai mare este la actorie, unde sunt 5 candidati pe un loc. Dupa inscriere, urmeaza proba practica, unde cei care vor sa studieze aici trebuie sa demonstreze in fata unei comisii ca au talent si mertia sa fie admisi.

Vezi și

La teatru, candidaţii au de recitat 10 poezii şi un monolog. Dar un artist complet trebuie să şi danseze, să şi cânte. 

Cine nu intră pe locurile bugetate mai are o şansă, dacă are bani. 19 mii de lei este taxa la facultatea de film - aproape de trei mai mare decât la medică. La teatru, e mai ieftin - cinci mii. 

În epoca selfiurilor şi a pozelor pe facebook universitatea a creat şi 10 locuri pentru pasionaţii de fotografie. 

La proba eliminatorie, Ioana trebuie să ilustreze prin trei fotografii relaţia dintre două persoane. Astăzi, exersează cu echipa Observator.

Ovidiu Georgescu, decanul Facultăţii de Film: Sunt copii creativi, care vor sa faca si iubesc aceasta arta care se numeste filmul si teatrul.. este o vocatie.

În total, Universitatea de Teatru şi Film Bucureşti scoate la concurs, anul acesta, 160 de locuri, 90 la sută dintre ele, bugetate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Admitere 2018. Concurenţă mare la Universitatea de Teatru şi Film din Bucureşti, cea mai scumpă din România