Antena Meniu Search
x

Adolescent de 14 ani din Argeş, în comă pentru bani de şcoală. A căzut de pe o schelă când lucra la o casă!

A vrut să strângă bani pentru şcoală, însă acum se luptă să rămână în viaţă! Un adolescent de 14 ani din comuna argeșeană Budeasa a căzut de pe o schelă, în timp ce ajuta la renovarea unei case.

Vezi și

A vrut să strângă bani pentru şcoală, însă acum se luptă să rămână în viaţă! Un adolescent de 14 ani din comuna argeșeană Budeasa a căzut de pe o schelă, în timp ce ajuta la renovarea unei case.

Proprietarul casei unde s-a întâmplat accidentul a fost chemat la Poliţie să explice ce s-a întâmplat ieri după amiază. Bărbatul nu recunoaşte că băiatul de 14 ani lucra la casa lui şi a căzut de pe schelă. A susţinut în faţa anchetatorilor că adolescentul şi fratele lui de 17 ani veniseră în vacanţă în zona respectivă, pentru că le plăcea foarte mult zona. Şi nu singuri, ci însoţiţi de vecinul lor.

Cornel Zoicanu, proprietarul casei:

Se jucau, diverse... Mai ajuta, bănuiesc. N-au fost pentru muncă băieţii. Sunt doi fraţi.

Mama copilului însă îl contrazice. Femeia a declarat că băieţii ei se aflau de trei zile la muncă. Îi luase cu el vecinul de 48 de an. Primeau câte 70 de lei pe zi, iar adolescenţii s-au bucurat că strâng bani pentru şcoală. Familia lor e săracă. Mai au două surori mai mici, una cu handicap grav. Din păcate, după accident, şi fratele mai mic va avea nevoie de îngrijiri speciale.

Adolescentul a fost preluat în stare gravă de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. Medicii au decis să-l intubeze pentru a-l ajuta să respire. Era în comă şi aşa a fost dus mai departe la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală.

Varianta ca adolescentul să se fi jucat prin curte cade.

Şi vecinul rănit a fost transferat astăzi la un spital din Capitală cu fractură la şold. Poliţiştii trebuie să stabilească acum dacă într-adevăr băiatul de 14 ani fusese angajat ilegal, să repare casa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Adolescent de 14 ani din Argeş, în comă pentru bani de şcoală. A căzut de pe o schelă când lucra la o casă!