Antena Meniu Search
x

Adrian Ciureanu, EROUL de pe litoral, NU ȘTIA SĂ ÎNOATE, dar s-a aruncat în apă cu un CURAJ NEBUN! Băiatul mai fentase moartea de 3 ori

Adrian Ciureanu, eroul din Muşăteşti, satul Stroeşti, care şi-a sacrificat viaţa la Mangalia pentru a salva de la înec o mamă şi pe fiind acesteia, a fost înmormântat în cimitirul din comuna natală.

Adrian Ciureanu, eroul din Muşăteşti, satul Stroeşti, care şi-a sacrificat viaţa la Mangalia pentru a salva de la înec o mamă şi pe fiind acesteia, a fost înmormântat în cimitirul din comuna natală.

O mulţime de colegi, prieteni, rude sau oameni care nu l-au cunoscut niciodată dar au rămas impresionaţi de sacrificiul făcut de tânărul în vârstă de 31 de ani, au umplut uliţele satului din dorinţa de a-i fi alături familiei pe ultimul drum al lui Adrian.

Surpriza cea mai mare a fost aceea că membri ai familiei, dar şi unii prieteni din copilărie ai tânărului au povestit că Adrian nu prea ştia să înoate. Cu toate acestea, el n-a pregetat să sară în valuri ca să salveze două vieţi, fără să se gandească o clipă că gestul l-ar putea costa propria viaţă, aşa cum de altfel s-a şi întâmplat.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, un consilier al Primăriei Muşăteşti zicea că, în urmă cu vreo 11 ani, într-o noapte de decembrie, câţiva tineri, printre care şi Adrian, erau într-o maşină şi veneau de la colindat. În drum spre casă, într-o curbă şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat. Adrian, care ocupa locul din mijloc al banchetei din spate, a scăpat cu viaţă, dar amicii său n-au avut nicio şansă de a fi salvaţi.

Anii trecuţi, în timp ce era în maşină cu fratele său, a mai trecut prin două evenimente rutiere, dar urmările au fost uşoare. Din nefericire, într-o zi de marţi, 8 august 2017, soarta i-a fost potrivinică. Adrian, care se căsătorise de doi ani, îşi cumpărase o casă la Budeasa şi avea planuri mari de viitor, a trecut neaşteptat de repede la cele veşnice.

Deşi nu le cunoştea pe cele două, eroul Adrian Ciureanu nu a rămas impasibil la strigătele de ajutor şi asta l-a costat viaţa.

Mama şi fiica au fost însă salvate şi aduse la mal, dar, în mod bizar, au dispărut imediat fără să se intereseze de soarta celui care le-a salvat. (sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Adrian Ciureanu, EROUL de pe litoral, NU ȘTIA SĂ ÎNOATE, dar s-a aruncat în apă cu un CURAJ NEBUN! Băiatul mai fentase moartea de 3 ori