Antena Meniu Search
x

Aglomerație pe Valea Prahovei, în ultima zi de vacanță

Gata cu relaxarea, a fost ultima zi de vacanţă, de mâine copiii se întorc la şcoală. Şi ştiţi cum e când încerci să te bucuri de ultimele clipe de. libertate. Cei mici păreau că nu se mai dau duşi de la săniuş.

de Redactia Observator

la 10.02.2019, 22:23

Vezi și

Gata cu relaxarea, a fost ultima zi de vacanţă, de mâine copiii se întorc la şcoală. Şi ştiţi cum e când încerci să te bucuri de ultimele clipe de. libertate. Cei mici păreau că nu se mai dau duşi de la săniuş. Spre disperarea părinţilor care ştiau că fiecare clipă în plus petrecută pe pârtie aduce cu sine zeci de minute în aglomeraţie, la întoarcere. Şi nu s-au înşelat deloc. Pe Valea Prahovei traficul a fost un coşmar.

Unii urcă, alţii coboară dar mai toţi. strigă de fericire. Nimic nu a lipsit azi de pe pârtia Clăbucet, din Predeal. Au fost zâmbete, chiuituri, sănii, schiuri şi chiar.dans. Cu tot cu clăparii în picioare.

Asta nu înseamnă că are de gând să se oprească. Dimpotrivă, vor să profite, mai ales că de mâine nu mai pot face asta.

Mai rău a fost pentru cei care nu au prevăzut aglomeraţia. Sau au crezut că o pot evita. Greşit. S-a circulat bară la bară pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre. Coloanele de maşini s-au format între Predeal şi Buşteni, iar mai apoi de la Sinaia până la Comarnic. În total, 35 de kilometri parcurşi în câteva ore.

Sătui de aglomeraţia de pe Valea Prahovei, mulţi au ales altceva. Pârtiile din Munţii Şureanu, judeţul Alba, zece la număr, la peste 2.000 de metri altitudine. Măsoară 18 kilometri şi îmbie turiştii doar cu zăpadă naturală.

Un abonament de o zi pentru urcarea cu telescaunul sau teleskiul costa aici 110 de lei pentru adulţi şi 90 de lei pentru copii. Iar meteorologii spun că vom mai avea ocazia să ne bucurăm de ele. De săptămâna viitoare revin ninsorile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Aglomerație pe Valea Prahovei, în ultima zi de vacanță