Antena Meniu Search
x

Alături de Vlăduț. La doar șase ani, băiatul suferă de cancer de vezică urinară. Colegii şi profesorii adună bani ca să îl vadă din nou la şcoală

La doar 6 ani, Vlăduţ, este doar un băiat care vrea să meargă la şcoală şi să se joace împreună cu prietenii săi. Aşta vor şi colegii săi. Să-l vadă pe Vlădut printre ei!

Vezi și

La doar 6 ani, Vlăduţ, este doar un băiat care vrea să meargă la şcoală şi să se joace împreună cu prietenii săi. Aşta vor şi colegii săi. Să-l vadă pe Vlădut printre ei!

Ştiu că el suferă de o boală gravă şi are nevoie de bani ca să continue tratamentul, la o clinică din Germania.

Pentru că nu vor să-l mai vadă că le zâmbeste doar din poze, copiii de la o şcoală din Buzău, împreună cu dascalii şi părinţii, au început să strângă bani pentru băiatul greu încercat de boală.

"Vlăduţ te iubim şi te aşteptăm la şcoală!"

Asta spun în fiecare dimineaţă copiii de la clasa pregătitoare a şcolii nr.11 din Buzău. Toţi vor să-l vadă pe colegul lor, Vlăduţ, din nou în bancă, lângă ei.

Au auzit doar că este bolnăvior. La vârsta lor, nu înteleg foarte multe. Ştiu doar că, la 6 ani, prietenul lor a fost diagnosticat cu o boală gravă: cancer de vezică urinară.

A fost operat aici, a fost externat cu tratamentul pe care i l-au dat medicii din Romănia, dar acum are nevoie de tratament în Germania.

Vlăduţ are nevoie de bani ca să-şi continue tratamentul atât de necesar, pentru ca boala şă nu recidiveze. Aşa că toată lumea s-a mobilizat, în tot oraşul  cu un singur scop: Vlăduţ să revină la şcoală, cât mai repede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Alături de Vlăduț. La doar șase ani, băiatul suferă de cancer de vezică urinară. Colegii şi profesorii adună bani ca să îl vadă din nou la şcoală