Antena Meniu Search
x

Video "Alice în Țara Minunilor", festival de lumini în Grădina Botanică din București. Cât costă biletul de intrare

Într-o decor de basm, zeci de copii, dar şi părinţi s-au lăsat fermecaţi de expoziţia de lumini, cu scenele şi personajele lui Lewis Carroll. Special pentru vizitatori, a fost readusă la viaţă povestea lui "Alice în Ţara Minunilor", iar cei care vor să păşească într-un tărâm magic, o pot face până la începutul lunii martie, în Grădina Botanică din Capitală. 

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 05.11.2023, 09:47

Vezi și

De o experienţă de neuitat au avut parte toţi cei care au păşit aseară pe tărâmul magic din Grădina Botanică. Într-un decor plin de culoare şi lumini, bucureştenii au pornit într-o călătorie prin lumea lui Alice din Ţara Minunilor. Una dintre principalele atracţii ale expoziţiei este un tunel luminat. Cel mai mare din Europa, spun organizatorii. Are peste 200 de metri lungime şi peste 320.00 de leduri.

O dată ieşiţi din tunelul fermecător, vizitatorii şi-au continuat povestea prin minunata lume a personajelor create de Lewis Carroll. 

Paulina Anastasiu, reprezentant grădina Botanică: Va trebui ca vizitatorii noştri să urmărească exact circuitul indicat de către organizatori. Astfel încât să poată vedea toate scenele din povestea lui Alice. Să trăiască aceste scene.

Nu doar că au trăit pe propria piele povestea lui Alice din Ţara Minunilor, dar au participat şi la un eveniment unic la noi în ţară. O aventură ce mai poate fi simţită doar în grădina Botanică Q Gardens, de lângă Londra. 

Paulina Anastasiu, reprezentant grădina Botanică: Am mers acolo, special pentru un astfel de eveniment, de lumini decorative. Mi-a plăcut şi mi-am dorit foarte mult să putem avea şi noi. Ne bucurăm foarte mult că spune o poveste, pentru că tuturor ne plac poveştile, fie că suntem mici, fie că suntem mari. Aşa cum cred că tuturor ne plac luminile. 

Nici ploaia nu i-a împiedicat pe bucureşteni să se bucure de minunatul decor. 

Vizitator: Foarte interesantă! Foarte frumoasă! Cel mic a fost foarte, foarte încântat. E ceva unic. 

Vizitator: N-am văzut filmul acesta, Alice în Ţara Minunilor, dar acum m-am simţit un copil. 

Pisica de Cheshire, Pălărierul Nebun sau Regina cea Rea i-au cucerit încă din prima clipă pe cei mici. 

Ce care vor să se bucure de minunatul tărâmul magic plin de culoare şi lumini, o pot face în fiecare zi după ora 16.00. Expoziţia "Alice în Țara Minunilor" va putea fi vizitată până la începutul lunii martie. Biletul de intrare costă 50 de lei în timpul săptămânii şi 60 de lei în weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » "Alice în Țara Minunilor", festival de lumini în Grădina Botanică din București. Cât costă biletul de intrare