Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Anchetă după moartea unui copil

La Iaşi, unde o femeie a născut un copil mort după şapte ore de travaliu, într-un spital fără medic de gardă, e acum anchetă de la minister.

de Redactia Observator

la 16.09.2014 , 20:24

La Iaşi, unde o femeie a născut un copil mort după şapte ore de travaliu, într-un spital fără medic de gardă, e acum anchetă de la minister.

Experţii verifică actele medicale, imaginile de pe camerele de supraveghere şi stau de vorbă cu doctorii. Cea mai importantă declaraţie a fost a femeii care se pregătea să fie mamă pentru prima oară.

De o săptămână, stă mai mult în maternitate. Acolo e încă în stare de şoc soţia lui. Marţi, a născut o fetiţă moartă, într-un spital fără medic de gardă. Totul e verificat acum la maternitatea Elena Doamna.

Vezi și

În noaptea de luni spre marţi o femeie a suportat şapte ore de travaliu sub ochii unei infirmiere care i-a ţinut loc de doctor. Soţul ei a sunat, din spital, la 112 să spună că nu e nimeni la camera de gardă.

Medicul de gardă ar fi sosit dimineaţa în spital, cu un taxi. Femeia născuse deja prin cezariană o fetiţă moartă.

Medicul care ar fi trebuit să fie de gardă în timpul nopţii, dar şi conducerea spitalului trebui să răspundă de ce un copil, perfect sănătos timp de nouă luni în toate actele medicale, s-a născut mort.

Astăzi, anchetatorii au stat pentru prima oară de vorbă şi cu femeia care n-a apucat să-şi ţină copilul în braţe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Anchetă după moartea unui copil