Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Anghel Damian pregătește filmul de debut și vorbește despre succesul cu piesa de teatru ”Peretele”

O piesă de teatru transmisă online a înregistrat un record de spectatori care au plătit biletul.Peste 4.000 de oameni au vrut să fie în public. Actorul Anghel Damian a vorbit despre această performanță într-un interviu acordat Observator, și a dezvăluit planurile despre filmul său de debut. 

De Redactia Observator la 05.02.2021, 14:05
Vezi și

Piesa de teatru "Peretele" în regia Liei Bugnar, pus în scenă la Teatrul Metropolis şi transmisă online în 15 ianuarie 2021, a vândut peste 4000 de bilete. În distribuție îi regăsim pe îndrăgiții actori Marius Manole, Adriana Trandafir, Maria Buză, Anghel Damian şi mulţi alţii.

”Nici noi nu ne-am așteptat la cifra asta. Noi speram că daca vindem o mie de bilete ne acoperim cât de cât costurile, pentru că un spectacol online are costuri suplimentare”, a spus actorul Anghel Damian, care s-a implicat în proiect.

Record de spectatori online la piesa ”Peretele”

Actorul a făcut dezvăluiri despre filmul său de debut.

”Pregătesc mai multe filme, odată din ipostaza de regizor, un film de debut care va să vină curand, iar mai apoi pregătesc un film unde sunt scenarist principal, împreună cu Codrin Maticiuc și Jesus de Cerro, un nou gen în cinematografia românească, un fel de The Wolf of Wall Street a la Romania, o poveste despre băieții deștepți din România care au reușit să facă o mafie a pariurilor”, a spus Anghel Damian. 

”Am avut și niște scurt metraje înainte. Unul a avut un parcurs internațional destul de interesant, a fost selecționat în peste 20 de festivaluri, a fost nominalizat în România la premiile Gopo pentru cel mai bun scurt metraj”, a mai spus el.

Actorul a avut și un mesaj pentru telespectatorii Observator: ”Să aibă încredere că această perioadă o să treacă și să nu folosească perioada asta ca să șteargă lucrurile frumoase din trecut, ci să își aducă aminte că prezența fizică la teatru este importantă și că noi abia așteptam să ne intalnim cu ei”

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Anghel Damian pregătește filmul de debut și vorbește despre succesul cu piesa de teatru ”Peretele”