Antena Meniu Search
x

Acuzații la Poliţia din Braşov! După Marian Godină, şi alţi tineri agenţi dezvăluie abuzurile la care îi supun şefii lor!

Sunt vizaţi mai mulţi comisari, în frunte cu chestorul Ioan Aron. Niciunul nu ne-a răspuns astăzi întrebărilor, deşi echipa Observator a aşteptat zece ore să intre în audienţă. Scandalul a pornit pe Facebook, prin anecdote semnate de Marian Godină, dar a ajuns acum până la Minister şi ar putea răsturna un sistem.

Vezi și

 Apar acuzaţii tot mai grave la Poliţia din Braşov! După Marian Godină, şi alţi tineri agenţi dezvăluie abuzurile la care îi supun şefii lor. Sunt vizaţi mai mulţi comisari, în frunte cu chestorul Ioan Aron.

Niciunul nu ne-a răspuns astăzi întrebărilor, deşi echipa Observator a aşteptat zece ore să intre în audienţă. Scandalul a pornit pe Facebook, prin anecdote semnate de Marian Godină, dar a ajuns acum până la Minister şi ar putea răsturna un sistem.

Are umor, curaj şi hotărâre. E noul tip de poliţist român. Reprezentantul unei noi generaţii. Marian Godină e agentul care vrea să schimbe sistemul. A început din Braşov. Îşi acuză şefii de abuzuri.

Are în spate o armată de susţinători. "Şi eu sunt Godină" - este mesajul afişat astăzi pe maşinile poliţiştilor din Braşov. Nu se mai tem să vorbească.

În războiul pe care l-a pornit cu şefii lui, Godină foloseşte arma mileniului: Facebook. Acolo face dezvăluiri incredibile. Chiar astăzi a povestit cum unul dintre colegii săi a fost umilit de adjunctul şefului de Inspectorat, Sorin Melinte: "I s-a reproşat că a oprit, cu o zi în urmă, un şofer care transporta brazi şi care nu purta centura de siguranţă. I-a cerut actele, iar şoferul i-ar fi spus că vine chiar de la Poliţie, unde dusese unul sau mai mulţi brazi.".

Şi Marian Godină a fost certat de superiori, după ce a oprit-o în trafic pe şefa Crucii Roşii din Braşov. Femeia, consilier judeţean şi membră în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, s-a plâns la şefii lui. Iar poliţistul a făcut totul public.

Tot pe Facebook, dar şi în cartea sa, Godină a povestit cum şeful Inspectoratului, chestorul Aron Ioan, i-a închis contul după o discuţie şocantă.

Cartea cu care Aron Ioan s-a lăudat, spune Godină, este de fapt un plagiat. O acuzaţie la care chestorul nu a răspuns. E de negăsit. Şi nu e singurul.

Scandalul care a pornit pe Facebook a declanşat anchetă în Braşov. Şi a ajuns până la urechile Ministrului.

Recunosc că nu am citit niciodată Facebookul domnului Godină, dar am văzut reacţia de susţinere pe care a provocat-o ieri şi am fost extrem de mişcat.

Marian Godină spune că îşi doreşte "o ploaie de stele" în Braşov. Şi o poliţie mai curată în toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Acuzații la Poliţia din Braşov! După Marian Godină, şi alţi tineri agenţi dezvăluie abuzurile la care îi supun şefii lor!