Antena Meniu Search
x

Șapte oameni, loviți de marfar când așteptau trenul

Şapte oameni au fost prinşi între două trenuri, ca într-o capcană! S-a întâmplat într-o gară din Hunedoara. Erau pelerini care voiau să ajungă la hramul Mănăstirii Prislop.

Vezi și

Şapte oameni au fost prinşi între două trenuri, ca într-o capcană! S-a întâmplat într-o gară din Hunedoara. Erau pelerini care voiau să ajungă la hramul Mănăstirii Prislop.

Şi, ca să evite aglomeraţia, au vrut să urce şi să coboare din vagoane între şine, nu de pe peron. Pe cealaltă linie, un marfar a trecut în viteză, i-a agăţat şi i-a târât pe calea ferată. O femeie a rămas fără un braţ, iar doi tineri au ajuns la spital cu fracturi şi coaste rupte.

Era miezul nopţii, în halta Subcetate din Hunedoara. Zeci de pelerini se grăbeau să ajungă la Mănăstirea Prislop unde era slujbă de hram. Ca să evite aglomeraţia, cinci femei din Constanţa au încercat să coboare din vagon între liniile de cale ferată. Pe terasament erau alţi oameni care aşteptau să urce.

Pe linia din apropiere, la nici doi metri distanţă de trenul de persoane, a trecut în viteză un marfar. Oamenii au fost prinşi între trenuri ca într-un vârtej şi dezechilibraţi de curenţii puternici.

Trenul i-a smuls un braţ unei femei de 58 de ani. Deşi erau răniţi, ceilalţi călători au încercat să o ajute până a venit salvarea.

Incidentul din halta Subcetate e anchetat de poliţia transporturi. Circulaţia prin haltă nu e sigură nici în timpul zilei, spun călătorii.

Unul dintre tinerii răniţi a rămas în spital cu fracturi grave. Femeia care are braţul stâng amputat a fost dusă cu salvarea la Constanţa, oraşul unde locuieşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Șapte oameni, loviți de marfar când așteptau trenul