Antena Meniu Search
x

Asta e singura SOLUŢIE! Iată cum poţi afla cine s-a uitat pe profilul tău de Facebook

Este un lucru ştiut faptul că mulţi dintre utilizatorii de Facebook ar da orice să afle cine şi când îi vizualizează profilul

Este un lucru ştiut faptul că mulţi dintre utilizatorii de Facebook ar da orice să afle cine şi când îi vizualizează profilul

Din păcate, cele mai multe aplicaţii care pretind că îţi arată cine s-a uitat frecvent pe profilul tău de Facebook sunt false. Unele dintre ele caută doar să obţină acces la datele tale şi la lista ta de prieteni, aşa că mai bine nu le dai "Like" sau nu le instalezi.

Cu toate că Facebook nu-i arata niciunui utilizator cine i-a verificat profilul, unii spun că ne sugerează, prin diverse metode, cine ar fi "urmăritorii" noştri cei mai apropiaţi.

Se spune că lista de prieteni este un indiciu în acest sens. Când te uiţi pe propriul profil la secţiunea "Friends" ("Prieteni"), îţi apare o listă cu nume aparent într-o ordine aleatoare.

De fapt, este posibil ca o parte dintre aceşti prieteni să fie aşezaţi în ordinea frecvenţei cu care se uită la tine pe profil.

Aceste informaţii nu au fost, însă, confirmate de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Asta e singura SOLUŢIE! Iată cum poţi afla cine s-a uitat pe profilul tău de Facebook