Antena Meniu Search
x

Balcon prăbușit cu tot cu un tânăr de 18 ani, în Drobeta-Turnu Severin

Un tânăr de 18 ani a scăpat ca prin minune, după ce s-a prăbuşit cu tot cu balcon. Într-o fracţiune de secundă, băiatul s-a prăbuşit cu terasa improvizată, de la etajul doi. Doar o minune a făcut ca acesta să se oprească în balconul de la etajul inferior. Adolescentul locuieşte, cu familia sa, într-o casă naţionalizată, din Drobeta-Turnu Severin.

de Redactia Observator

la 21.06.2020, 12:46

Vezi și
  • Tânărul era pe balcon când construcția s-a prăbușit
  • Victima a ajuns la spital pentru investigatii

Incidentul s-a petrecut într-o casă naționalizată, din centrul orașului Drobeta-Turnu Severin. Tânărul ar fi ieşit în grabă pe balcon, iar atunci a fost momentul în care terasa improvizată a cedat.

Norocul lui a fost că a picat pe terasa vecinului de la etajul unu. Băiatul a ajuns la spital, din fericire conştient, însă medicii l-au supus unor investigaţii amănunţite.

Valerică Viaşu, Serviciul Județean de Ambulanță MehedințiS-a rupt balustrada, înălţimea a fost cam de 6 metri, dar se pare că s-a ţinut de balustradă şi a suferit un trautasim lombar acum să vedem investigaţiile de la spital ce rezultate dau.

La faţa locului au ajuns şi pompierii, care au îndepărat bucățile de fier şi beton ce puneau în pericol siguranța trecătorilor, dar şi a vecinilor.

Octavian Tudose, ISU Mehedinți - Au fost evacuaţi la sosirea locului de intervenţie toţi locatarii din clădire după care s-a început procedura de asigurare. Şi o să începem, nu avem încotro, o să spargerea ei sistematică, bucăţică cu bucăţică pentru a limita pe cât posibil şi să eliminăm placa.​

Intervenţia a fost una dificilă şi a necesitat un echipaj de descarcerare, dar şi un alt echipaj de lucru la înălţime. Poliţiştii fac acum cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Balcon prăbușit cu tot cu un tânăr de 18 ani, în Drobeta-Turnu Severin