Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Constanţa și-a amenințat fosta soție cu moartea și poliția cu sinuciderea

Un bărbat din Constanţa şi-a pus, aseară, familia şi vecinii pe jar. Individul a dat buzna în aparatmentul fostei soţii şi, înarmat cu un cuţit, a ameninţat-o cu moartea.

de Redactia Observator

la 26.05.2020 , 11:09

  • Bărbatul a fost dus la spitalul de Psihiatrie.
  • Fosta soţie şi fiul acesteia s-au adăpostit la o vecină.

Femeia, dar şi fiul acesteia, au scăpat cu fuga şi s-au refugiat la o vecină. La sosirea poliţiei, bărbatul a ameninţat, de data aceasta, că se va sinucide.

Negociatorii l-au convins să renunţe după ore întregi de discuţii. Bărbatul, cunoscut pentru ieşirile violente, a fost dus la spitalul de Psihiatrie.

Bărbatul a început scandalul imediat cum a ajuns în aparatmentul fostei soţii. Cei doi sunt divorţaţi de ani buni şi au împreună un băiat. Şi fiul său era acasă aseară.

Vezi și

S-au certat minute în şir, după care bărbatul şi-a ieşit din minţi. A pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a trecut la ameninţări cu moartea.

Vecin: Este, undeva, pe la etajul 7, cred. Soţia şi copilul, cred eu.

Reporter: Adică, s-au refugiat?

Vecin: Da.

Reporter: De teama lui?

Vecin: Da. Păi, dacă a intrat cu cuţitul.

Andreea Iliescu - purt cuv IPJ Constanţa: Aceştia au declarat faptul că tatăl, respectiv soţul acestora, ar fi provocat scandal şi i-ar fi ameninţat, după care ar fi ameninţat că se va arunca de la etajul 10. Sunt sănătoşi. Nu au păţit nimic, nu le-a fost pusă viaţa în pericol şi nu au suferit niciun fel de leziuni traumatice.

Fosta soţie şi fiul acesteia s-au adăpostit la o vecină. De aici, au dat alarma la 112. Când au ajuns poliţiştii, bărbatul era în balcon, de unde ameninţa că va recurge la un gest extrem.

Andreea Iliescu - purt cuv IPJ Constanţa: La faţa locului, s-au deplasat şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, cu o echipă de negociatori. Aceştia au stat de vorbă cu bărbatul şi l-au convins pe acesta să renunţe la gândul său suicidal.

Pompierii au spart uşa apartamentului, iar apoi luptătorii SAS l-au imobilizat pe agresor.

Vecinii povestesc că bărbatul nu este la primul gest violent. Bărbatul a fost internat la spitalul de Psihiatrie din Constanţa. El este cercetat pentru violentă in familie şi ameninţare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat din Constanţa și-a amenințat fosta soție cu moartea și poliția cu sinuciderea