Antena Meniu Search
x

Bărbat din Dolj, prins de procurori cu 90 de ghivece de canabis

Un bărbat de 31 de ani din Dolj a fost reținut și arestat preventiv, după ce procurorii DIICOT de la Serviciul Teritorial Craiova și polițiștii de la Serviciul Antidrog l-au prins cu nu mai puțin de 90 de ghivece de marijuana, în urma unor percheziții imobiliare.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.02.2020, 17:12

Vezi și

Un bărbat de 31 de ani din Dolj a fost reținut și arestat preventiv, după ce procurorii DIICOT de la Serviciul Teritorial Craiova și polițiștii de la Serviciul Antidrog l-au prins cu nu mai puțin de 90 de ghivece de canabis, în urma unor percheziții imobiliare.

Pe data de 17 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară în Dolj, la locații folosite de un bărbat, de 31 de ani, de pe raza județului.

Individul este bănuit că, începând cu luna noiembrie 2019, ar fi înființat două culturi de cannabis indoor, pe care urma să le vândă ilegal pe piața locală.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și indisponibilizat 90 de ghivece în care se aflau plante de cannabis, două instalații complet utilate folosite la întreținerea culturilor, 150 de grame de cannabis, precum și materiale și ustensile folosite la prepararea și consumul de droguri de risc.

Bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Dolj a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, la activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Dolj, prins de procurori cu 90 de ghivece de canabis