Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a înjunghiat o femeie la Iaşi, scos din spital de familie pe semnătură (Video)

Atac sângeros în plină zi, la Iaşi. O femeie a fost înjunghiată, la întâmplare, pe stradă. Un individ cunoscut pentru ieşirile agresive a fost filmat când îşi urmăreşte victima cu un cuţit. Şi nimeni nu a putut să-l oprească.

de Redactia Observator

la 01.05.2019, 20:38

Vezi și

Atac sângeros în plină zi, la Iaşi. O femeie a fost înjunghiată, la întâmplare, pe stradă. Un individ cunoscut pentru ieşirile agresive a fost filmat când îşi urmăreşte victima cu un cuţit. Şi nimeni nu a putut să-l oprească.

Camerele de supraveghere îl surprind pe atacator la ora 10 şi 25 de minute miercuri dimineaţă. Se îndrepta nervos spre casă.

Bărbatul a înjunghiat o femeie de 43 de ani, în Iaşi 

Însă, cinci minute mai târziu, se întoarce pe aceeaşi alee. Avea un cuţit în mâini şi alerga spre victimă, o femeie de 43 de ani, care se afla în faţa unei florării.

Victima a fost aleasă, cel mai probabil, la întâmplare. Atacul a durat doar câteva secunde. 

Camerele de supraveghere îl surprind si când încearcă să se facă nevăzut. Însă, poliţiştii împreună cu martorii au reuşit să îl găsească.

Un martor spune că "femeia înjunghiată nu a opus rezistenţă. S-a pus pe burtă şi a început să plângă".

Bărbatul care a înjunghiat o femeie la Iaşi, cunoscut cu probleme psihice

Deşi era ziua în amiaza mare şi era într-o zonă destul de aglomerată, nimic nu l-a făcut pe bărbat să se oprească.

Acum, anchetatorii încearcă să afle ce a stat la baza acestui atac.

Răspunsurile au venit rapid. Bărbatul e cunoscut cu probleme psihice. Potrivit unor surse, a fost internat si la institutul de psihiatrie Socola. Dar la fel ca în multe alte cazuri, familia l-ar fi luat acasă pe semnătură. 

Vecinii spun că "nu e prima oară când face aşa ceva. A mai bătut fete prin cartier. E bolnav cu capul. El venea din colo. A venit nervos, mi-a dat un pumn pe umăr. De-odată ne-a luat. Am auzit că a mai făcut d-astea. Bate copii, femei pe stradă".

Femeia înjunghiată la Iaşi îşi creşte singură fiica

Femeia înjunghiată este o mamă care îşi creşte singură fiica de 12 ani. Din fericire, rănile nu îi pun viaţa în pericol. 

Însă oamenii din Iaşi se tem că astfel de atacuri s-ar putea repeta. Agresorul se află acum la audieri. Este acelaşi individ care în urmă cu un an a dat buzna într-un magazin şi a lovit doi bărbaţi. Atunci, victimele şi-au retras plângerile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care a înjunghiat o femeie la Iaşi, scos din spital de familie pe semnătură (Video)