Antena Meniu Search
x

Un vasluian și-a ucis soția cu o coasă, la beție

Un bărbat de 52 de ani din satul Cristești, județul Vaslui, și-a ucis soția cu o coasă, în toiul nopții, după ce s-a îmbătat.

de Redactia Observator

la 26.06.2019, 08:51

Femeie ucisă în Cristești, Vaslui
Femeie din Vaslui, ucisă de soț, după un conflict spontan - vremeanoua.ro

Un bărbat de 52 de ani din satul Cristești, județul Vaslui, și-a ucis soția cu o coasă, în toiul nopții, după ce s-a îmbătat.

Cunoscut drept un mare consumator de băuturi alcoolice, Cezar S. a văzut negru în fața ochilor, după un conflict spontan cu soția, în noaptea de marți spre miercuri. Potrivit vremeanoua.ro, sătenii care au auzit scandalul susțin că femeia a încercat să scape de furia bărbatului, fugind la o vecină, însă nu a fost suficient. 

Criminalul s-a dus după ea și a adus-o acasă, mai mult cu forța, după care a bătut-o și i-a înfipt o coasă în trup.

Medicii de pe ambulanță chemați la fața locului au găsit-o pe victimă într-o baltă de sânge, cu o plagă masivă în zona abdomenului. În ciuda manevrelor de resuscitare, femeia a murit.

La locul crimei s-au deplasat polițiștii și procurorul criminalist  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru a clarifica circumstanțele producerii tragediei.

Conform sursei citate, bărbatul, extrem de gelos, era cunoscut pentru violența sa, în special atunci când consuma alcool. Doi copii, aflați la casele lor, au rămas orfani de mamă. 

Cezar S. a fost audiat de procurorul criminalist și cel mai probabil va fi arestat preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un vasluian și-a ucis soția cu o coasă, la beție