Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Vaslui și-a incendiat propria casă, după un ordin de evacuare

S-a dat alarma în miez de noapte într-un sat din judeţul Vaslui. Un bărbat s-a lăsat stăpânit de furie şi şi-a incendiat propria locuinţă.

de Lili Trifu

la 29.07.2020, 11:22

Vezi și
  • Bărbatul şi-a recunoscut vina în faţa oamenilor legii.
  • A fost deschis şi un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Totul a început după ce acesta a primit un ordin de evacuare din partea autorităţilor. Casa era ridicată pe terenul partenerei sale de viaţă, iar în urma unei dispute, femeia i-a cerut să plece.

Localnicii ştiau de problemele dintre ei de mai de mult, dar nu credeau că se va ajunge aici. Vecinii au dat alarma la 112.

Bărbatul de 62 de ani a fost foarte afectat de ordinul de evacuare.

Vasile Popovici, primarul comunei Laza: El e venit de 15 ani, e un om liniştit, la locul lui. Ştiam, a venit la mine ieri şi mi-a spus că ''Eu fac ceva, dau foc şi ies numai cu picioarele înainte''.

Iniţial, vecinii au crezut că bărbatul e în locuinţă şi au încercat să ajungă la el, dar nu au putut face nimic până la sosirea pompierilor din cauza flăcărilor mari.

Marius Stanciu, purt de cuvant al IJSU Vaslui: La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată În timp ce pompierii stingeau incendiul proprietarul a fost găsit de către o patrulă de poliţie umblând agitat prin localiatea Laza.

Bărbatul şi-a recunoscut vina în faţa oamenilor legii, a fost consultat de echipajul de prim ajutor şi apoi transportat la spital. A fost deschis şi un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Vaslui și-a incendiat propria casă, după un ordin de evacuare