Antena Meniu Search
x

Bărbatul căutat de scafandri la Brăila, după ce a plonjat cu mașina într-un canal, era deja acasă, la Buzău

Bărbatul căutat cu scafandrii la Brăila, după ce ar fi căzut cu mașina într-un canal de irigații din apropierea localității Stăncuța, a fost găsit la el acasă, în Buzău.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.10.2020, 18:20

Bărbatul căutat de scafandri la Brăila, după ce a plonjat cu mașina într-un canal, era deja acasă, la Buzău
Bărbatul căutat de scafandri la Brăila, după ce a plonjat cu mașina într-un canal, era deja acasă, la Buzău - ISU Braila
  • Mașina buzoianului a fost scoasă din apă de pompierii de la ISU Brăila, apoi echipele de scafandri au început să-l caute în apă.
  • După ore de căutări, cel despre care se credea că s-a înecat a fost identificat de poliţişti la domiciliul său din Buzău. 

Mașina buzoianului a fost scoasă din apă de pompierii de la ISU Brăila, după un apel în care au fost anunțați că un autovehicul a căzut în canalul de irigații. După ce maşina a fost scoasă din canal, au fost găsite actele proprietarului, fiind vorba despre o persoană care domicilia în municipiul Buzău.

Prin urmare, la faţa locului s-a deplasat o echipă de scafandri şi o barcă pentru căutarea persoanei dispărute. 

După alte două ore de căutări, cel despre care se credea că s-a înecat a fost identificat de poliţişti la domiciliul său din Buzău. 

”La ora 10,20, persoana căutată în canalul de la Stăncuţa a fost găsită la domiciliu, în municipiul Buzău”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, potrivit adevarul.ro

Poliţiştii urmează să lămurească circumstanţele în care a avut loc incidentul. Este posibil ca proprietarul maşinii să fi căzut cu maşina în canalul de irigaţii şi apoi să o fi abandonat acolo sau o altă persoană să fi condus autovehiculul.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul căutat de scafandri la Brăila, după ce a plonjat cu mașina într-un canal, era deja acasă, la Buzău