Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie cu pumni şi topoare pe ritmuri de manele

O luptă pe viaţă şi pe moarte s-a dat într-unul dintre cele mai cunoscute restaurante de manele. Nu s-au înţeles la playlist, aşa că şi-au dedicat pumni şi topoare.

de Redactia Observator

la 11.07.2014 , 08:14

O luptă pe viaţă şi pe moarte s-a dat într-unul dintre cele mai cunoscute restaurante de manele. Nu s-au înţeles la playlist, aşa că şi-au dedicat pumni şi topoare. 

Şoferul lui Cristian Borcea a fost cel de la care a pornit bătaia. S-a certat cu finul lui Nuţu Cămătaru, lider al clanului Mogoş.

După un schimb de replici şi înjurături cu şoferul lui Borcea, cei din clanul Mogoş au ieşit din restaurant. Bodyguarzii restaurantului i-au aşteptat cu un topor şi bâte de baseball.

Vezi și

Finul lui Mogoş a fost lovit cu toporul în cap şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nimeni nu a depus plângere la poliţie. Nici imaginile de pe camerele de supraveghere nu mai există. Patronul restaurantulul le-ar fi şters intenţionat. Totuşi un ospătar a înregistrat cu telefonul toată bătaia.

În faţa procurorilor a fost chemat şi patronul restaurantului, Răzvan Pârcălab, preşedintele federatiei de lupte şi prieten bun cu Mogoş.

Nu este prima bătaie care are loc la acest restaurant. Localul este cunoscut ca fiind preferatul interlopilor din capitală. Aseară, șapte dintre bodyguarzi au fost reţinuţi

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Bătaie cu pumni şi topoare pe ritmuri de manele