Antena Meniu Search
x

Bătaie cu pumni şi picioare între două tinere, la o piscină din Ilfov (Video)

Scene violente la piscina unui cartier rezidenţial din Ilfov. Două tinere s-au luat la bătaie şi şi-au împărţit pumni şi picioare. În dispută, au intervenit şi cunoscuţii lor.

de Redactia Observator

la 26.08.2020, 22:53

Vezi și
  • Martorii au chemat poliţia.
  • Agenţii au identificat trei persoane de cetăţenie engleză.

Dar nu să le despartă, ci să lovească şi ei. În imagini, se vede cum un bărbat o atacă pe una dintre fete, deşi aceasta era întinsă pe jos, şi îi dă pumni până o lasă inconştientă.

S-a întâmplat acum 10 zile. Martorii au chemat poliţia, iar agenţii au identificat trei persoane de cetăţenie engleză, dar toate au negat că ar fi avut loc vreo bătaie.

Nici administratorul piscinei nu a sesizat incidentul. Abia acum, după apariţia imaginilor, poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să găsească persoanele din imagini. 

Reacţia administratorilor piscinei

După imaginile apărute, administratorii piscinei au venit cu o reacţie: 

"Reprezentanții Aqua Garden Militari Residence regretă profund incidentul care a avut loc în data de 17 august. Este pentru prima data când, la cea mai mare piscină din Militari, se întâmplă astfel de situații nefericite.

Menționăm faptul că, scandalul a pornit între trei cetățeni străini care se aflau în stare de ebrietate. Managerii locației i-au rugat să părăsească incinta și să respecte regulamentul interior și o conduită civilizată! Însă, cele trei persoane nu au respectat nenumăratele solicitări făcute de echipa noastră. Tocmai de aceea, la scurt timp am sesizat poliția, aceștia preluând cazul.

Conducerea Aqua Garden Militari Residence își cere scuze clienților care au fost nevoiți să asiste la astfel de scene!" a fost mesajul transmis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Bătaie cu pumni şi picioare între două tinere, la o piscină din Ilfov (Video)