Antena Meniu Search
x

Video Bătaie în plină stradă la Băcești, în Vaslui, pe onoarea unei fete. Adolescent de 14 ani, adus în fața staborului

O poveste de dragoste s-a terminat cu o bătaie în plină stradă la Băcești, în județul Vaslui. Din informațiile obținute de publicația locală Vremea Nouă, un adolescent de 14 ani ar fi fost prins săptămâna trecută cu o fată de etnie romă din satul Simila, comuna Zorleni, și ulterior reținut de familia tinerei, pentru a fi adus spre judecată în fața staborului. Nu este clar ce s-a întâmplat la procesul neoficial, însă trei persoane au ajuns la spital, dintre care una lovită cu o sabie.

De Redactia Observator la 24.05.2021, 14:12
Vezi și

Potrivit Vremea Nouă, adolescentul de 14 ani a fost adus în fața unui "complet" format din șeful staborului de la Murgeni și șeful staborului de la Băcești, la judecată fiind prezentă și familia acestuia. Totul a degenerat cu o luptă declanșată în plină stradă, cu săbii, cuțite și multe țipete. Poliția a fost alertată și în scurt timp, oamenii legii au împânzit stăzile Băceștiului.

Comunicatul IPJ Vaslui: În data de 22 mai a.c., ora 15:09, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Băcești, județul Vaslui, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii și liniștii publice. La menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea apariției de fapte antisociale, participă și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui. În urma conflictului, 3 persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la o unitate medicală de pe raza municipiului Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “distrugere”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “lovire sau alte violențe”. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment.

Bătaie la Băcești, trei persoane au ajuns la spital

Potrivit sursei citate, între persoanele rănite cel mai grav ar fi fratele bunicului băiatului, omul fiind transportat la spital cu o rană destul de adâncă, făcută de o sabie. De altfel, din datele furnizate de martori, la spital au mai ajuns încă două persoane, un bărbat de 54 de ani și un tânăr de 24 de ani. Bătaia de la Băcești s-ar fi putut termina mult mai tragic, însă familia tânărului judecat de stabor a avut inspirația să se retragă în curtea altei familii de români, care au ajutat-o astfel să scape de linșaj, până la venirea polițiștilor.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum membrii celor două tabere s-au dezlănțuit în plină stradă. O mulțime de indivizi furioși, femei și bărbați, au înconjurat o mașină, cel mai probabil din familia rivală. Un bărbat chiar a dat cu pumnul în geamul din dreptul șoferului, pe care l-a spulberat. Un altul a adus un scaun, gata să lovească și el. Șoferul, însă, a demarat în trombă, dar, după câțiva metri, s-a întors și a pornit cu viteză spre mulțime, fără nicio minimă ezitare. Nu este exclus ca între cele două familii rivale să izbucnească un nou conflict.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Bătaie în plină stradă la Băcești, în Vaslui, pe onoarea unei fete. Adolescent de 14 ani, adus în fața staborului