Antena Meniu Search
x

Bebeluşul abandonat în toaleta unui tren aşteaptă botezul

I-a salvat viaţa copilului abandonat la câteva zile după naştere în toaleta unui tren, iar acum vrea să-i fie naş de botez.

Vezi și

De când a găsit-o în toaleta unui tren care a oprit în gara Craiova, Adrian nu mai are linişte. A simţit teamă, emoţie, dar şi bucurie când, din punga de rafie pe care a deschis-o, s-a auzit plânsul unui bebeluş.

Am luat plasa din toaletă, am pus-o între scaune şi am împins cu mâna. Parcă mi-a stat inima când fetiţa a început să plângă, a spus omul emoționat.

A chemat imediat poliţia, de teamă ca fetiţa să nu i se stingă în braţe. Era deshidratată şi îngheţată. Nu se ştie cât timp a stat în toaleta trenului până când a fost găsită de salvatorul ei.

Dorinţa ei de a trăi a fost mai mare decât indiferenţa mamei care a abandonat-o la doar câteva zile de la naştere.

Până şi inima străinului care a găsit-o a bătut mai tare decât inima femeii care a refuzat să-i mai fie mamă.

Am avut un sentiment de bucurie, că am avut norocul să o gasesc, ca a fost in viata, ca a avut taria de a trai, a spus bărbatul.

Cu puţin noroc, fetiţa din tren va avea şi un nume. Controlorul care a găsit-o ar vrea să-i fie naş de botez. Iar astăzi i-a adus deja câteva haine şi scutece.

Fetiţa de doar două kilograme a ieşit de la reanimare, astăzi, parcă vrând să-şi cunoască salvatorul. E sănătoasă și frumoasă.

În familia bărbatului de 45 de ani de două zile e sărbătoare. Soţia, tatăl, fiul de 18 ani, dar şi vecinii au făcut urări pentru sănătatea fetiţei.

Pentru fapta lui, bărbatul a aflat astăzi că va fi premiat de şefii de la CFR. Primul gând al controlorului de tren a fost tot la copilul găsit.

O să-i donăm fetiţei. Sunteţi mândră de soţul dumneavoastră? Bineinţeles, cum să nu. Oricine ar fi mândră, a spus soția bărbatului.

Poliţia şi protecţia copilului încă îi caută fetiţei fără nume mama. Dacă va fi găsită, femeia va fi cercetată pentru rele tratamente şi abandon

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Bebeluşul abandonat în toaleta unui tren aşteaptă botezul