Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucureştiul a fost poluat masiv duminică noaptea! Oraşul e acoperit de un nor care i-a speriat pe oameni

Bucureştiul a fost poluat masiv duminică noaptea! Oraşul e acoperit de un nor care i-a speriat pe oameni, imaginile surprinse sunt cu adevărat îngrijorătoare.

de Cosmin Stăniloiu

la 02.03.2020 , 09:53

Bucureştiul a fost poluat masiv duminică noaptea! Oraşul e acoperit de un nor care i-a speriat pe oameni, imaginile surprinse sunt cu adevărat îngrijorătoare.

Poluarea din București a atins noi niveluri de speriat în noaptea de duminică spre luni. Măsurătorile, atât ale rețelei naționale a ministerului Mediului, cât și ale rețelelor independente, precum airly.eu sau aerlive.ro, arătau depășiri cu 900-1000% peste limitele maxim admise.

Oamenii au postat sute de mesaje pe Facebook, în care se plâng de mirosul greu și de aerul irespirabil din București.

Articolul continuă după reclamă

Încă de duminică se înregistrează în București niveluri record de poluare cu PM 2,5 și PM10, scrie Europa FM.

Pentru poluarea cu PM2,5, un praf foarte fin amestecat cu diverse substanțe, s-au înregistrat depășiri chiar și cu 900-1000% peste limitele maxim admise. 

La miezul nopții, senzorul airly.eu din zona Pantelimon a înregistrat o depășire de peste 1000% pentru poluarea cu PM2,5. La ora 6 erau depășiri de peste 500% pentru poluarea cu PM 2,5.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Bucureştiul a fost poluat masiv duminică noaptea! Oraşul e acoperit de un nor care i-a speriat pe oameni