Antena Meniu Search
x

Cadouri otrăvite de Sfântul Valentin

Târgurile şi pieţele sunt pline de produse contrafăcute. La loc de cinste sunt cosmeticele care trezesc interesul doamnelor şi domnişoarelor. Aşa se face că domnii care vor să cumpere un cadou ieftin de la colţul străzii pot oferi celor dragi şi ceva în plus: o boală de piele.

Vezi și

 De unde anume, vânzătoarea nu ne poate spune. Şi nici de ce crema de lux se vinde cu 30 de lei la tarabă în loc de 70 de lei, cât costă în magazin. În schimb, ne asigură că vânzările de creme merg ca unse.

Alt chioşc aceeaşi poveste. Creme ţinute în condiţii improprii îi ademenesc pe amatorii de chilipiruri.

În ciuda unor preţuri mici pentru creme care reduc ridurile, de 9 sau 15 lei, sau poate tocmai de aceea, produsele au cerere mare. Poate pentru profitul vânzătorilor, căci pentru consumatori pericolele pândesc la tot pasul.

Şi asta pentru că în cremele ieftine se găsesc din abundenţă produse chimice periculoase. De exemplu, sunt înlocuite uleiurilor eterice naturale cu substanţe de sinteză.

Nu doar cremele oferite cadou pot provoca astfel de reacţii. Şi parfumurile contrafăcute sunt pline de chimicale periculoase.

La 30 de lei, un adevărat chilipir dacă ne gândim că originalul poate costa de 10 ori mai mult. Dar parfumurile de la tarabe făcute cadou ascund lucruri care nu miros a bine.

Aşa că nu vă uitaţi după chilipiruri când vreţi să faceţi un cadou deosebit. Chiar dacă acest lucru înseamnă, cu siguiranţă, mai mulţi bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cadouri otrăvite de Sfântul Valentin