Antena Meniu Search
x

O pacientă transportată cu ambulanţa la Piatra Neamţ a văzut moartea cu ochii: "Crapă inima-n mine!"

O pacientă cardiacă a fost la un pas să cadă din ambulanţa care o transporta la spitalul din Piatra Neamţ cu uşile deschise.

Vezi și

O pacientă cardiacă a fost la un pas să cadă din ambulanţa care o transporta la spitalul din Piatra Neamţ cu uşile deschise. Ar fi fost defecte, spun rudele femeii, iar şoferul le-a legat cu un cablu, care s-a rupt. Pacienta povesteşte că tot drumul ar fi strigat la şofer, dar nu a auzit-o, pentru că asculta muzică. Când a ajuns la spital, era în pragul unui atac de panică.

"Targa aşa făcea... Aşa făcea targa acolo şi ea cu uşile deschise.", povesteşte Constantin Grădinaru, soţul pacientei din ambulanţă. "Nu va pot spune, am zis, gata s-a terminat cu mine. Pana aici mi-a fost. Îmi era frică. Dacă sărea targa din maşină?", îşi aminteşte Viorica Grădinaru.

O pacientă de 60 de ani, cardiacă, a fost pusă în pericol în ambulanţa chemată să o transporte în siguranţă la spital. Şoferul a legat uşile din spate ale maşinii cu o sfoară, pentru că altfel nu se închideau. Iar sfoara s-a rupt pe drum. 

Până la Spitalul din Piatra Neamţ a fost un drum de şase kilometri. Şoferul a fost claxonat şi filmat în trafic. A fost strigat chiar de pacientă, dar n-a auzit nimic din cauza muzicii pe care o asculta în căşti. 

Pe acelaşi subiect

"Zic: crapă inima în mine! De pe pod la Caprioara a dat drumul la sirena si avea domnule o viteza, fereasca Dumnezeu!", se minunează pacienta scăpată cu viaţă.

Reprezentantul ambulanţei private susţine că maşina abia ieşise din service, unde i-a fost reparat sistemul de închidere. Oamenii fac haz de necaz. Constantin Grădinaru, soţul pacientei pusă în pericol: "Sunt speciale ambulanţele. La Piatra Neamţ nu sunt decât cu lacăte, iar de la Vaslui vin cu aţe legate, aşa!"

Ambulanţa filmată în trafic s-a întors în service. 

Şoferul este anchetat disciplinar. Serviciul privat de ambulanţă transportă de câţiva ani pacienţi pentru dializă, la toate spitalele din Neamţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O pacientă transportată cu ambulanţa la Piatra Neamţ a văzut moartea cu ochii: "Crapă inima-n mine!"