Antena Meniu Search
x

IMAGINI TERIBILE! Accident MORTAL surprins de camerele de supraveghere, la Constanţa. Impact îngrozitor între două autoturisme

Un accident cumplit a fost surprins de camerele de supraveghere din Constanţa. Doi tineri au murit pe drumul spre casă.

Vezi și

Un accident cumplit a fost surprins de camerele de supraveghere din Constanţa.  Doi tineri au murit pe drumul spre casă, după ce şoferul a intrat într-o intersecţie fără să acorde prioritate. Aproape o oră s-au luptat medicii să-i readucă la viaţă. Erau în stop cardio-respirator. În mai puţin de zece ore, cinci oameni şi-au piedut viaţa pe şoselele din Constanţa. 

Sunt scene surprinse la puţin timp după miezul nopţii, pe una dintre arterele principale din Constanţa. Printre resturi de caroserie, medicii resuscitează doi tineri. 

Nicolae şi Ştefania erau colegi la un restaurant celebru. Abia ieşiseră din tură şi se întorceau spre casă. Nicolae era la volan şi nu s-a asigurat la interesecţia cu un drum cu prioritate. Au murit amândoi după impactul zdrobitor cu o altă maşină condusă de o tânără de 21 de ani.

Marius Niculescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: "În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în gardul unei unităţi militare, iar al doilea autoturism a lovit un stâlp de beton, după care a avaraiat alte două autoturisme parcate."

Tânăra care conducea regulamentar a scăpat teafără. Autoturismul ei s-a oprit în zidul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

A fost al doilea accident petrecut în mai puţin de 10 ore în Constanţa. Alţi trei oameni au murit după ce două maşini s-au ciocnit frontal în localitatea Ovidiu. Printre victime, se aflau Alexandru şi iubita lui, Octavia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI TERIBILE! Accident MORTAL surprins de camerele de supraveghere, la Constanţa. Impact îngrozitor între două autoturisme