Antena Meniu Search
x

Canicula a topit complet cheful muncitorilor de pe şantierele din București

Unde-s doi, puterea creşte. Unde-s sute, şantierul nu sporeşte. Canicula a topit complet cheful muncitorilor de pe şantierele bucureştene

Vezi și

Unde-s doi, puterea creşte. Unde-s sute, şantierul nu sporeşte. Canicula a topit complet cheful muncitorilor de pe şantierele bucureştene

De muncă n-a murit nimeni, dar parcă nici prea multă nu e sănătoasă. Acesta pare a fi crezul muncitorilor de pe şantierele Capitalei.

Trebuie sa fie gata de aproape trei ani. Asta a fost prima promisiune când au început lucrările la metroul din Drumul Taberei. Motivele întârzierilor au fost multe. Ba au fost bani, ba n-au mai fost, iar Dorel, muncitorul de pe şantier, a făcut şi el ce ştie mai bine: a stat.

Ambiţiile sunt mari, iar şantierele sunt şi ele multe. Se deschid cât ai clipi şi aşa rămân ani de zile până când începem să ne obişnuim cu ele.

Şefii de şantier nu dau însă vina pe hărnicia muncitorilor. Ca de fiecare dată, pentru ei, statul e de vină.

Mai ales ca bani pe betoane se dau cu milioanele de euro. Am stabilit şi recorduri: o bună parte din Autostrada Transilvania a costat 14,5 milioane de euro pe kilometru. Rezultatele însă lasă de dorit. În 25 de ani am reuşit să adunăm doar 700 de kilometri de şosea de viteză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Canicula a topit complet cheful muncitorilor de pe şantierele din București