Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Capcană periculoasă pe șosea. La un pas de tragedie, după ce a căzut cu mașina în groapă

O tănără a fost la un pas de moarte seara trecută, după ce a intrat cu maşina într-o groapă adâncă unde se făceau lucrări la reţeaua de termoficare. Şoferiţa spune ca a orbit-o aburul gros şi  şantierul nu era bine semnalizat.  

de Redactia Observator

la 27.01.2021 , 19:55

  • Semnalizare de la 30 de metri distanţă
  • Groapa nesemnalizată care a răpit o viaţă

Reprezentanţii Termoenergetica susţin că şantierul era semnalizat. 

Adrian Gîtlan, director adjunct Termoenergetica: "Noi spunem că era semnalizată corespunzător, în sensul în care erau indicatoare rutiere, erau panouri, gardurile din faţă erau duble, erau semnale luminoase, toate panourile erau ancorate cu bolţuri în asfalt. Lucrarea este autorizată şi la Poliţia Rutieră şi la primărie, în termenul autorizaţiei. Nu este nimic expirat"

Locuitorii din zonă au altă variantă. 

Vezi și

"De 2 luni mai bine curg aburii ăştia, in loc sa mearga calorifele noastre. De 2 luni de zile! Primaria e la doi pasi de noi, n-au un inspector sa vada ce se intampla? E periculoasă? Daca eu ca pieton trebuie să am vestă seara, cu grijă si cu grija... nu se vede nimic".

Semnalizare de la 30 de metri distanţă

Potrivit legii, o astfel de groapă trebuie semnalizată de la 30 de metri distanţă. 

Arsintescu Andra, reprezentant Poliţia Rutieră: "Conducătorul unui autovehicul, femeie în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe strada Doamna Ghica, dinspre Soseaua Pantelimon către Soseaua Colentina, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de trafic. Femeia în vârstă de 22 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi a intrat in coliziune cu panourile care delimitau o lucrare de intervenţie. Semnalizările unei lucrări aflate în partea carosabilă, trebuie delimitate vizibil prin indicatoare şi mijloace auxiliare de semnalizare precum panouri, balize, conuri. Acestea fiind insoţite de elemente fluorescent reflectorizante şi de asemenea însoţite de lumină galbenă intermitentă. Au fost găsite şi indicatoare şi mijloace de semnalizare auxiliară însă în acest moment se fac cercetări". 

Groapa nesemnalizată care a răpit o viaţă

O groapă nesemnalizată a răpit o viaţă în urmă cu mai bine de 5 ani. 

Poliţistul Bogdan Gigină  în vârstă de 28 de ani îi dechidea calea pe motocicletă, fostului ministru de interne Gabriel Oprea, atunci când a căzut într-un crater în centrul oraşului. Dosarul este la Tribunalul Bucureşti iar fostul ministru e trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Capcană periculoasă pe șosea. La un pas de tragedie, după ce a căzut cu mașina în groapă