Antena Meniu Search
x

Video Căței salvați de la moarte de pompieri dintr-o fântână adâncă de cinci metri

Misiune contra cronometru pentru pompierii din Flămânzi, județul Botoșani. Aceștia au fost alertați după ce doi căței au căzut într-o fântână, adâncă de circa cinci metri.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 05.06.2021, 14:34

Vezi și
  • Doi căței au fost salvați de la moarte de pompieri.
  • Patrupedele au căzut într-o fântână adâncă de cinci metri.

Întâmplarea a avut loc în curtea unei gospodării din Stănești, comuna Lunca, după ce întunericul s-a lăsat. Cei care au alertat forțele de intervenție au fost chiar proprietarii patrupedelor, speriați că nu-și pot salva de la moarte cei mai buni prieteni.

Câinii au fost scoși din fântână de un pompier

Cu ajutorul echipamentelor și accesoriilor specifice unor astfel de intervenții, unul dintre pompieri a coborât în fântână și a reușit să îi aducă la suprafaţă, teferi. Misiunea a fost dificilă din cauza diametrului redus al fântânii, dar asta nu i-a împiedicat să salveze viața celor doi căței. Patrupedele au fost scoase la suprafață pline de nămol și speriate. Din cauza oxigenului scăzut și a cantității mari de noroi, cățeii riscau să își piardă viața dacă salvatorii nu ar fi intervenit la timp.

Din cauza întunericului este posibil ca animalele să nu fi văzut fântâna și să ajungă victime pe fundul plin de nămol al puțului. Și de data aceasta imaginile vorbesc de la sine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Căței salvați de la moarte de pompieri dintr-o fântână adâncă de cinci metri