Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Timisoara: Pagina de Facebook pentru toate craterele de la iesirea din orasul lor

Gropile sunt blestemul oricarui sofer care are ghinionul sa nu circule pe un drum nobil, intitulat autostrada. Niste timisoreni cu suflet mare au facut o pagina de Facebook pentru toate craterele de la iesirea din orasul lor

Vezi și

Imagineaza-ti ca in fiecare zi mii de oameni te calca in picioare. Bine, nu chiar in picioare, ci in cauciucuri. Dar te calca. Imagineaza-ti ca toti oamenii te judeca si te invinovatesc pentru tot raul din lume, pentru planetare, pentru suspensii.pentru devizul de la service. Imagineaza-ti ca te poti ascunde doar sub apa de ploaie de rusine. Cum te-ai simti? Parca-ti vine sa asculti o melodie care-l face chiar si pe Cerbul de Aur sa boncaluiasca a jale.

Gropile de pe soseaua dintre Timisoara si Giarmata Vii nu vor sa spuna nimic. Sunt deprimate. Si deprimante, la ce adancime au. Fiecare groapa are cel putin 10 centimetri adancime si un diametru de aproximativ 80 de cm. Cu cat e mai mare, cu atat sufera mai mult. Cu cat e mai profunda, cu atat e injurata mai rau de soferi.

Si credeti ca groapa se simte mai bine? Oare cum te-ai simti daca toti oamenii te-ar privi de sus si te-ar baga in seama doar daca se impiedica de tine? Nu le-ati stramba janta de ciuda? Sau spitele?

Unii compara acest drum cu savana, altii cu autostrazile de pe Luna. Insa exista oameni carora chiar le pasa de gropi. Se opresc, le numara si le urmaresc evolutia zilnica. Daca descopera una noua, da fuga pe internet si o face vedeta pe Facebook. Gropile dintre Timisoara si Giarmata au propria lor pagina pe reteaua de socializare. In sfarsit, cineva le baga in seama. Au albume intregi de poze - portret sau de familie, dar si o harta pentru ca oamenii sa le poata gasi pe viitor.

Au fost si botezate. Ce-i drept, nu foarte inspirat - groapa neagra, gaura horror si valea gropilor. Le dam noi niste sugestii. De exemplu, avem groapa Romeo si Julieta. Cum poti sa denumesti altfel o inima mare cat capul lui Guliver in Tara Piticilor. Apoi avem groapa Dracula. Gropile seamana cu doua puncte rosii pe gatul unei virgine. Mai in sud intalnim gropile incredibilului Hulk. Doar el poate lasa asemenea urme. In alt colt al soselei, exista o groapa naufragiata intr-un ocean de asfalt. Este groapa Robinson Crusoe. E singurica, dar isi face imediat prieteni printre planetarele si jantele soferilor. In apropiere este si cea mai impresionanta groapa de pe acest drum - este "craterul de nu ma uita". Si credeti-ne pe cuvant. Dupa ce faci cunostinta cu el, nu-l mai uiti niciodata.

Acum, lasand gluma la o parte, intelegem de ce gropile nu vor sa ne vorbeasca. Dar le rugam pe autoritati sa reactioneze cumva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Timisoara: Pagina de Facebook pentru toate craterele de la iesirea din orasul lor