Antena Meniu Search
x

Cazări gratuite pentru familiile victimelor exploziei din Crevedia, în străinătate, asigurate de voluntari

Asociaţia RoOmenia Voluntari în Europa vine în ajutorul rudelor victimelor exploziei din Crevedia.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 16:52

Intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul din Crevedia
Intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul din Crevedia - Profimedia Images

"Când durerea unei comunități întregi se simte în inima fiecăruia dintre noi, când lacrimile noastre se contopesc cu cele ale celor afectați, înțelegem cu adevărat că suntem mai mult decât concetățeni – suntem o familie.

Tragedia de la Crevedia ne-a indurerat pe toți, iar acum, mai mult ca oricând, RoOmenia își unește forțele și inimile pentru a ajuta.

Dacă și tu simți dorința de a alunga durerea cu un gest mic, dar semnificativ, te invităm să ni te alături. Spune-ne unde ești și cum poți ajuta !

Marea noastră familie de voluntari din diaspora este deja mobilizată, pregătită să ofere suport logistic familiilor care au pierdut atât de mult. Oferim mai mult decât resurse tangibile ca adăpost, mâncare sau transport – oferim o mână întinsă, o îmbrățișare, o voce prietenoasă într-o tara străină și promisiunea că nu vor fi lăsați singuri.

Aceasta nu este doar o rețea de voluntari, este o demonstrație a iubirii și unității care trăiește în inimile a zeci de mii de români din diaspora.

Dacă dorești să te alături nouă sau ai nevoie de ajutorul nostru, te rog să ne contactezi cu încredere

În aceste momente, fiecare gest, fiecare cuvânt de mângâiere, fiecare ofertă de ajutor aduce speranță.", este comunicatul asociaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Cazări gratuite pentru familiile victimelor exploziei din Crevedia, în străinătate, asigurate de voluntari