Antena Meniu Search
x

Ce putem facem cât timp stăm acasă

Ce facem când stăm acasă? Este una dintre dilemele celor care nu merg la munca in aceste zile. E un bun prilej pentru cursuri online gratuite. Uite, putem incepe sa invatam mandarina.

de Redactia Observator

la 17.03.2020, 13:21

Vezi și
  • Cursuri online gratuite.
  • Limbi străine, cursuri accesate online.

Ce facem când stăm acasă? Este una dintre dilemele celor care nu merg la munca in aceste zile. E un bun prilej pentru cursuri online gratuite. Uite, putem incepe sa invatam mandarina. Internetul ne oferă idei pentru toate vârstele. Inclusiv cursuri de dans ori de muzică. Puteti face si asta fie şi doar virtual.

De ceva vreme, Andra Gogan are propria academie de dans, unde îi învaţă pe puşti să se mişte. Evident, şi-a suspendat cursurile acum. În schimb, dă lecţii pe canalul ei de Youtube. Iar stilurile preferate sunt street dance şi dans modern.

Şi colegul nostru, Mircea Ivan şi-a mutat terenul de joacă, acasă. Nu mai mixează în cluburi, din mijlocul mulţimii. Cu localurile goale, s-a reorientat. Nu mai are aceeaşi privelişte dar sunetul a rămas la fel chiar şi în propria locuinţă, iar mixurile techno le transmite live, pe facebook.

Dacă vreţi să învăţaţi o limbă străină, acum e momentul. Noţiuni de bază pot învăţa şi copiii, dar şi adulţii la o simplă căutare pe Google. Sunt multe site-uri care oferă gratis lecţii chiar şi pentru 50 de limbi străine. De la coreeană, la turcă, germană ori franceză.

Multe soluţii există şi pentru ca cei mici să nu rămână în urmă cu lecţiile. Pe lângă emisiunea specială difuzată de TVR şi de cursurile online ale şcolilor private şi de stat, copiii din grupa mare, dar şi din clasele primare din Bucureşti pot urmări cursuri video în cadrul unui proiect lansat de Primăria Capitalei.

O platformă de e-learning unde sunt lecţii live, cu recapitulări, exerciţii practice şi informaţii din materia la zi. Ba chiar şi cu teme pentru acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ce putem facem cât timp stăm acasă